NOVAK SE ODMAH NAKON FINALA ČUO SA MEDVEDEVOM! Đoković otkrio šta mu je rekao Rus nakon poraza od Nadala!
EPA/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ekskluzivnom intervjuu za "RTS" govorio je o dešavanjima u Australiji, kao i o sledećim koracima.

NOVAK SE OBRAĆA ČITAVOJ NACIJI Želim da se vratim opet u Australiju i da igram tenis!

NISAM ŽELEO DA GLEDAM! Đoković otkrio za koga je navijao u finalu Australijan opena!

Nole je tokom razgovora otkrio da se čuo sa Danilom Medvedevom odmah nakon finala Australijan opena i poraza od Rafaela Nadala. Rus je 45 minuta nakon utakmice poslao poruku Srbinu.

NOVAK SE ODMAH NAKON FINALA ČUO SA MEDVEDEVOM! Đoković otkrio šta mu je rekao Rus nakon poraza od Nadala!

Tanjug/Ap

 

- Danil je izuzetno dobar momak i sa njim sam oduvek imao sjajan odnos, pun poštovanja. On je jako cenio to što sam njemu pomogao kad je bio junior. Često boravi u Kanu i kad se probijao u seniorske vode, dosta smo trenirali. Davao sam savete i odgovarao sam na njegova pitanja. Jednom smo leteli zajedno na Dejvis kup kad smo igrali u Nišu, Srbija - Rusija, bio je sa mnom u avionu i bio je jako zahvalan na tome - rekao je Đoković i dodao:

- Postali smo veliki rivali u proteklih 15 meseci smo imali dosta velikih duela. On je 45 minuta nakon završetka meča poslao meni poruku. To me je iznenadilo. Ne bih da kažem šta mi je pisao, to je ipak privatno. U svakom slučaju je bila podrška i od njega meni i obrnuto. Ono što mi se jako dopada je to što je autentičan i svoj, ne ustručava se da kaže ono što zaista misli. To će mnogima smetati, nije uvek politički korektan, ali se ja poistovećujem s njim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading