NISAM ŽELEO DA GLEDAM! Đoković otkrio za koga je navijao u finalu Australijan opena!
AP Photo/Ebrahim Noroozi

Srpski teniser Novak Đoković gostovao je na "RTS" u emisiji "Oko" gde je govorio o dešavanjima u Australiji, njegovim planovima u karijeri, porodici...

NOVAK SE OBRAĆA ČITAVOJ NACIJI Želim da se vratim opet u Australiju i da igram tenis!

Tokom razgovora Nole se dotakao finala Australijan opena, meča između Rafaela Nadala i Danila Medvedeva. Otkrio je Nole da nije želeo da gleda duel, ali je morao zbog ukućana.

- Nije mi bilo lako, želeo sam da budem u finalu. Zbog okolnosti sam morao da pratim finale, ali nisam želeo. Kad ispadnem s nekog turnira ili ne igram, nemam toliko naviku da pratim mečeve. Pogotovo sada u ovoj situaciji. Ali, s obzirom da su supruga i sin navijali za svoje igrače na tom meču, morao sam da gledam sa njima. Nisam sve vreme, dug je meč bio, ali bilo mi je vrlo interesantno posmatrajući njih dvoje koji su navijali. Nisam navijao, bio sam neutralan. Ko god da je pobedio, ja sam na neki način izgubio. Želeo sam da budem na terenu i samo sam onda hteo da se distanciram od prevelike emotivne umešanosti u meč. Supruga i sin su imali svoje navijačke pozicije pa je to bilo interesantno.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading