JELENA OTKRILA VELIKU TAJNU! Novak Đoković je hteo da ostavi tenis, plakao je, a onda se umešao ON!
AP Photo/Luca Bruno

Novak Đoković prošlog meseca preživeo je pravu dramu u Australiji gde je tretiran kao kriminalac i najveća pretnja po bezbednost države. Ipak, to nije najgore što je Nole doživeo u karijeri.

ŠOK! Grend slem šampion odlučio da se penzioniše, veliki teniski as kači reket o klin!

OBJAVLJENE KVOTE ZA ROLAN GAROS Evo ko je najveći favorit, otkriveno i da li je Novak na listi!

Najteži momenat Novak je imao 2018. godine kada je poražen od Benoa Pera na turniru u Majamiju, posle čega je razmatrao i odlazak u penziju.

- Rekao mi je ‘Napuštam tenis’. Bukvalno. Rekao mi je da je izgubio u Majamiju, bio je to težak poraz, a onda nas je sve okupio i rekao ‘Ljudi, završio sam’. Ja sam bila u stilu ‘Šta?!’. A on je nastavio, ‘Edoardo (Artaldi), pričaj sa mojim sponzorima, hoću da budem čist pred njima, ne znam da li prekidam sa tenisom na šest meseci, godinu dana ili zauvek, samo im reci… Ako požele da ostanu u kontaktu s nama, u redu, a ako ne, i to je u redu, samo želim da svi budu okej što se toga tiče - rekla je Jelena Đoković i dodala:

JELENA OTKRILA VELIKU TAJNU! Novak Đoković je hteo da ostavi tenis, plakao je, a onda se umešao ON!

Profimedia

 

- Plakali smo, svi. Pričali smo mu ‘Šta to radiš, nije ovo pravi trenutak to!’. Onda smo otišli na odmor… Znate, kada on reši da ne igra tenis, onda ne želi ni da ga vidi, ne želi da radi bilo šta što ima veze sa tenisom. A ja volim tenis. I, ja sam decu vodila sa nama, igrala sam tenis sa njima. A onda se i on tu pojavio trećeg, četvrtog dana. I, video me kako sam našla tu neku staru mašinu za tenis, pa ću igrati protiv nje, kad već nemam trenera. Stefan je skupljao loptice, igrali smo se, bilo je baš zabavno, nije to bilo samo klasično treniranje, na koje je on navikao. Njemu to (klasično treniranje) više nije bilo zabavno, bilo je previše ozbiljno, previše takmičarski, a on je želeo da uživa, bez pritiska.

Presudnu ulogu u promeni Noletove odluke odigrao je njihov sin Stefan.

- Srećom, video je koliko mi uživamo na terenu, koliko nam sve to prija i onako, bez patika, bez majice, samo u šortsu, kaže ‘Mogu li, molim vas, da dobijem reket’ (smeh). A ja mu kažem ‘Ne, ne može. Ti si tenis napustio. Ovo je sada naše vreme, napusti teren’. Šalila sam se s njim, naravno. A onda mu Stefan kaže ‘Okej, tata, možeš sad ti malo’. I on uzme loptice, odservira jednom, dvaput i kaže ‘Hm, ne osećam se loše’. I onda ga ja pitam možemo li da igramo malo on i ja, pa smo i tako igrali, pa on sa decom, a poslednjeg dana odmora je uzeo i patike, obukao majicu za trening i rekao ‘Znaš, pozvaću Marjana (Vajdu) i pitati ga da mi opet bude trener. A ja sam (smeh) bila u stilu ‘Kako to misliš?’, a ostalo je istorija.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading