OBJAVLJENE KVOTE ZA ROLAN GAROS Evo ko je najveći favorit, otkriveno i da li je Novak na listi!
EPA/Caroline Blumberg

Drugi grend slem sezone, Rolan Garos u Parizu, polako se bliži, a svetske kladionice su objavile preliminarne kvote za osvajanje tog turnira koji počinje 22. maja i traje do 5. juna.

Ono što sve zanima je da li će na Otvorenom prvenstvu Francuske učestvovati aktuelni osvajač ovog turnira, Novak Đoković.

Zbog poznatih dilema oko učešća nevakcinisanih igrača, još nije zvanično potvrđeno da li će Novak braniti trofej. Ipak, Đoković je na listi kladionica, i to kao drugi favorit.

Ako je verovati svetskim kladionicama, Rafael Nadal će osvojiti grend slem u Parizu, nakon titule u Melburnu, pošto je prvi favorit na Rolan Garosu. Doduše, Španac nije daleko ispred Novaka, ali su praktično njih dvojica teniseri za koje se veruje da će odrediti pobednika. Na Nadala je prosečna kvota 2.50, a na Đokovića 3.25.

OBJAVLJENE KVOTE ZA ROLAN GAROS Evo ko je najveći favorit, otkriveno i da li je Novak na listi!

EPA

 

 

UZ NOVAKA SAM, ATP JE MARIONETA VELIKIH KORPORACIJA! Hrvat osuo paljbu zbog prvog tenisera sveta, njegove reči će svi zapamtiti

U vrhu se nalazi i Stefanos Cicipas sa kvotom 7.00, sledi Dominik Tim sa kvotom 12.00, Aleksandar Zverev sa kvotom 17.00, a veliko iznenađenje predstavlja visok plasman popularnog "bejbi Nadala" Španca Karlosa Alkaraza koji je šesti sa kvotom 21.00.

OBJAVLJENE KVOTE ZA ROLAN GAROS Evo ko je najveći favorit, otkriveno i da li je Novak na listi!

EPA/Yoan Valat

 

 

Ono što je interesantno je da je aktuelni broj 2 i finalista poslednja dva grend slema Danil Medvedev tek sedmi favorit sa prosečnom kvotom 26.

Naravno, kvote se menjaju, a zavisiće pre svega od forme tenisera, ali svakako i od toga da li će Novaku Đokoviću biti dozvoljeno da učestvuje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading