BRITANAC ODUŠEVIO NOVAKOVE NAVIJAČE Nadal će osvojiti Rolan Garos, ali Novak će imati najviše titula!
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

Bivši britanski teniser Greg Rusedski analizirao je trku za najboljeg igrača svih vremena.

Britanac i dalje smatra da će Novak Đoković osvojiti najviše grend slemova iako je Rafael Nadal pomalo neočekivano osvojio Melburn u odsustvu Novaka.

- Mislim da će Novak osvojiti 24 ili 25 grend slem titula - pričao je Rusedski, još pre nego što je srpski teniser onemogućen da nastupi na Australijan openu.

I pored nesrećnih okolnosti u Australiji po Đokovića njegovo mišljenje se i dalje nije promenilo, on smatra da će Srbin biti najbolji u istoriji belog sporta. 

OBJAVLJENE KVOTE ZA ROLAN GAROS Evo ko je najveći favorit, otkriveno i da li je Novak na listi!

- Uvek sam govorio da će Đoković završiti sa najviše Grend slemova i i dalje mislim isto. On je najbolji. Jedino mesto gde je Federer opasan je Vimbldon, a ne znamo koliko će biti fizički spreman. Verovatno će Nadal osvojiti 22. grend slem na Rolan Garosu - rekao je nedavno Rusedski. 

On je izneo svoja očekivanja od 2022. godine.

- Mislim da će Đoković prihvatiti izazov i pokušati da osvoji Vimbldon i US Open koliko god može. Lako bismo mogli da 2022. završimo sa Noletom i Rafom koji imaju 22 grend slema. Videćemo šta će se desiti, ali mislim da će Đoković završiti sa najviše velikih titula - dodao je Rusedski. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading