NOVA TRANSFORMACIJA SRPSKE TENISERKE! Jelena Dokić ne liči na sebe, sada je ne biste prepoznali! (FOTO)
printscreen/eurosport

Nekadašnja teniserka srpskog porekla Jelena Dokić (38) prolazi kroz težak period u životu. Nakon što se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, teniserka rođena u Osijeku bila je prisutna na Australijan openu.

Dokićeva je bila u ulozi voditeljke na terenu nakon meča Simone Halep i Beatriz Hadada Maije koji je Rumunka lako rešila u svoju korist (2:0).

Tanjug/Ap

 

- Primetili ste da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim, da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke. Znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga - napisala je Jelena Dokić krajem prošle godine na Instagramu i dodala:

-  Malo ću se isključiti sa Instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Volim vas i zahvalna sam vam na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad. Sada se ne osećam dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumevanju, nadam se da ste svi imali lep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve.

printscreen/eurosport

 

Sada je ponovo u javnosti, ali izgleda neprepoznatljivo. Očigledno da joj je zaista jako teško... Nedavno je potvrdila da se posle 19 godina rastala sa svojim partnerom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading