JELENA DOKIĆ PROLAZI KROZ ŽIVOTNU DRAMU! Nekadašnja teniserka se oglasila i rasplakala fanove! (FOTO)
Tanjug/Ap

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić uspela je da smrša čak 54 kilograma i da se vrati liniju koja je krasila u danima dok je još uvek bila aktivna, međutim, Srpkinja ponovo prolazi kroz pakao.

VELIKI PREOKRET! Đoković (ipak) igra na ATP kupu?

Ona je pre nekoliko godina je objavila autobiografiju u kojoj je pisala o problemima, borbi sa depresijom, kilogramima, o maltretiranju oca Damira, čak i da je razmišljala o samoubistvo.

JELENA DOKIĆ PROLAZI KROZ ŽIVOTNU DRAMU! Nekadašnja teniserka se oglasila i rasplakala fanove! (FOTO)

Tanjug/Ap

 

Sada se oglasila i rasplakala fanove. Dugo nije bila aktivna na društvenim mrežama, a sada je najavila da ni u buduće neće koristiti internet, ali detalje nije želele da otkriva.

- Primetili ste da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim, da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke. Znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga - napisala je Jelena Dokić, koja je dodala da je neko vreme neće biti na društvenim mrežama i dodala:

-  Malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Volim vas i zahvalna sam vam na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad. Sada se ne osećam dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. Hvala na razumevanju, nadam se da ste svi imali lep Božić i želim srećnu Novu svima, volim vas sve.

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nisam

28.12.2021 13:25

Znala da udajom za Hrvata postaješ Hrvatica.

Meli CH

28.12.2021 15:26

Boze cime se vi bavite, hrvatica jest, nije, Ana Ivanovic slavi katolicki Bozic itd, bolesni ljudi ste vi, balkanci