KONAČNO JE SVE OTKRIVENO! Evo zašto Australija NE SME da deportuje Đokovića!
EPA

Dok se još uvek čeka odluka Aleksa Hoka, ministra za migraciju, a koje možda neće ni biti, pojavile su se informacije koje otkrivaju pravi razlog zašto Australija nikako ne sme da deportuje Novaka Đokovića, oduzme mu vizu i uz to stavi zabranu za ulazak u zemlju u naredne tri godine.

ŠTA OVO TREBA DA ZNAČI?! Đoković otkazao trening?

Naime, razlog je više nego jednostavan. Australija ne sme da rizikuje da ostane bez grend slem turnira. U poslednjih nekoliko godina popularnost Australijan opena nagla pada, a posle svega što se desilo sa Novakom, sigurno da se rejting turniru u Melburnu nije popravio.

KONAČNO JE SVE OTKRIVENO! Evo zašto Australija NE SME da deportuje Đokovića!

EPA

 

Direktor grend slema Krejg Tili strahuje da bi uskoro neka druga država mogla da preuzme organizacuju umesto Australije.

- Čak iako imamo ugovor za organizovanje grend slema do 2039. godine, to ništa ne mora da znači... Može neko da izdvoji ogroman novac. Nama treba mnogo vremena da ubedimo igrače da dođu, a uglavnom dolaze samo zbog para - bio je iskren Tili prošle godine.

Mnogi su zaboravili ove njegove reči, a čini se da je to pravi razlog zašto nikako ne smeju da deportuju Novaka Đokovića. Ne samo da bi izgubili učešće prvog na svetu na tri godine, već bi im i popularnost naglo pala.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Iva

14.01.2022 04:52

Dobro je da se setio da reaguje. Trebalo je da svi redom zovemo ambasadu da bi se preduzele mere protiv blaćenja Novaka i Srba po švajcarskim novinama.

Rade

14.01.2022 06:29

Jednostavno, u isto vreme kada je turnir u Australiji organizovati turnir sa duplo većim nagradnim fondom i eto novog grend slema,