MOJ SIN NIJE UBICA! Novakova majka digla glas: On je najbolji na svetu, pustite ga da pokaže šta zna!
Tanjug/Rade Prelic

- Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna - rekla je Novakova majka

Iako je Đoković pobedio na sudu i iako mu viza ipak nije poništena, još uvek postoji mogućnost da bude deportovan, a o tome odlučuje nadležni ministar u Australiji.

NOVAK JE ULIČNI BORAC, ALI NIKADA NIJE BIO U GOROJ POZICIJI! Progovorio čovek koji Đokovića jako dobro poznaje: On je još uvek u šoku zbog svega što se desilo!

ZA SADA SAM SLOBODAN ČOVEK, VIDEĆEMO ŠTA NOSI SUTRA! Novak audio porukom zabrinuo mnogobrojne fanove!

Dijana je  upitana je da li misli da je fer da jedan čovek sada donese odluku o tome da li će njen sin ostati?

- Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam - dodala je ona.

Upitana da li je sve ovo bila iskrena Novakova greška.

NOVAK JE OSVOJIO AUSTRALIJAN OPEN? Đoković je razbio Nadala rezultatom 6:0, 6:0, 6:0, fanovi u transu zbog ove informacije!

- Nisam upućena u detalje, ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam o svemu u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga - rekla je ona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading