BIO JE NAJFATALNIJI TENISER! Rus je uvek važio za velikog zavodnika,  sada se odrekao provoda i žena,  dane provodi u samoći! (FOTO)
EPA/ Vassil Donev

Safin je u karijeri osvojio dva grend slem turnira. Rus je 2000. godine trijumfovao na US Openu, a pet godina kasnije podigao je pehar na Australijan Openu.

Rus nikada nije važio surovog profesionalca, iako je uvek smatran za jednog od najtalentovanijih tenisera.

Sa samo 20 godina postao je prvi teniser sveta, ipak pored uspeha na terenu, isto toliko se pričalo i o njegovom privatnom životu.

BIO JE NAJFATALNIJI TENISER! Rus je uvek važio za velikog zavodnika,  sada se odrekao provoda i žena,  dane provodi u samoći! (FOTO)

EPA/ Vassil Donev

 

 

Nikada nije krio da voli žurke i alkohol, a pričalo se da je više puta igrao mamuran, ipak svi su dobro upamtili momenat iz 2002. godine kada su u njegovoj loži bile tri devojke.

Njegovom šarmu nije ni odolela bivša supruga ruskog milijardera Romana Abramoviča, Daša Žukova koja je sa Safinom bila tri godine u vezi.

Ipak, po sopstvenom priznanju, Safin danas živi potpuno drugačiji život. Javno je priznao da ga žene i s*ks više ne zanimaju. Takođe dodao je da nema više prijateljie da mu najviše prija da bude sam.

 

Rus je karijeru završio jako mlad u 29. godini. Iako je sigurno imao još par dobrih godina na terenu, Safin se odlučio za penziju. 

Pre sedam godina bio je čak i zastupnik Dume na listi Vladimira Putina. Ipak nije se dugo zadržao u toj sferi, svoje mesto je prepustio nekom drugom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading