PONOVO SE SLOMILA Krenula da roni suze, da li je ovo kraj jedne velike karijere
EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Na Olimpijskim igrama u Tokiju upalila je olimpijski plamen i čini se da joj je to bio jedan od retkih svetlih momenata u ovoj godini.

Naomi Osaka je u žižu došla tokom Rolan Garosa, tada je odustala nakon kazne jer nije želela da ide na konferencije za medije.

Tada je i počeo haos, bar onaj javni deo, u njenom životu.

Rekla je da zbog psihičkog odbija da se suoči sa medijima, odustala je od Vimbldona...

Danas je prvi put nakon svega pokušala da održi konferenciju, ali se opet slomila.

Jedno nazovi agresivnije pitanje i krenule su suze.

Novinar "Sinsinati inkvajera" pitao je, prilično agresivnim tonom, kako se koristi time što je velika medijska ličnost, a ne voli da priča za medije.

Pokušala je Japanka da odgovori, ali je ubrzo počela da plače.

Njena sestra Mari je tokom proleća objasnila iz svog ugla kako je počeo njen problem sa komentarima i kritikama.

- Rekla mi je pre turnira da je jedan naš član porodice došao kod nje i rekao joj da je loša na šljaci. Na svakoj konferenciji za novinare govore joj da ima loš učinak na šljaci. Kada je izgubila u Rimu nije bila dobro mentalno, njeno samopouzdanje je bilo potpuno uzdrmano i svačija mišljenja i ocene došle su do njene glave i poverovala je da je loša na šljaci. To nije tačno i ona zna da mora da veruje da je dobra da bi pokušala da osvoji Rolan Garos. Zato je njena odluka da sve blokira i da ne priča sa ljudima koji sumnjaju u nju. Čuva svoj um, mentalno zdravlje i mnogi misle da moraš da imaš depresiju ili neki poremećaj da bi mogao da govoriš o mentalnom zdravlju - napisala je Mari Osaka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading