IMAŠ LI TI ČOVEČE OBRAZA? Radio za Đokovića, a sada mu je zario "nož u leđa"!
EPA

Australijski teniski stručnjak Krejg O'Šonesi radio je u stručnom štabu Novaka Đokovića gde je bio zadužen za statistiku i detaljnu video-analizu. Međutim, kada je Goran Ivanišević postao jedan od trenera svetskog broja jedan, došlo je do prekida saradnje. 

O'Šonesi je otkrio da je otišao upravo zbog hrvatskog trenera za kog je rekao da je hteo da bude "šef parade".

Nakon Novakovog neuspeha u Tokiju, pojavio se veliki broj zluradih komentara na račun našeg asa. Posebno mu se zamera način na koji se ponašao u meču za bronzu protiv Pabla Karenja Buste, kada je lomio i bacao reket.

Upravo je O'Šonesi preporučio jedan "pljuvački tekst" o Novaku Đokoviću u kome ga autor ne štedi posle poraza na Olimpijskim igrama.

O'Šonesi je na svom Tviteru podelio deo teksta koji mu se posebno dopao.

"Jedva da je vredno da pomenemo da Đoković nije osvojio medalju u Tokiju. I to je najmanji nedostatak... Čak i ako gledamo kroz 'ružičaste naočare', njegovo ponašanje je bilo nedolično šampionu, nedostojno za jednog lidera, neprikladno za jednog olimpijca...", napisao je autor teksta objavljenog u američkom listu "Sports Ilustrejted".

 

 

Mnogi Novakovi navijači su napali Australijanca, pa su se tako nizali raznorazni komentari: "Čestitke? Za ovo? Užasno je kada pomislim da si bio deo Novakovog tima", "Sa ovakvim prijateljima ti nisu potrebni neprijatelji" i "I dalje si ljut što nisi više u njegovom timu?" 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Stana

04.08.2021 10:18

Nije bitno sto nije pobjedijo. Bitno je dda se odmori. I da ostane zdrav. On je Legenda Sampion. Svi su mu zavidni. Zato i pricaju svašta. Glavu gore naš šampion. Ignoriši zračenje. Neka se i oni malo zaslade. Nije bijo tvoj dan po si ih pustio da pobjede. Tvoj narod je uz tebe. Ma svi te vole samo sto su ljubomorni. 🙏🙏🙏Bog neka nam te čuva. 🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️

Ratko

04.08.2021 11:57

Baraba... Lupa gluposti... Novak je institucija...

Zlata

04.08.2021 12:30

Kad lav spava i misevi izadju iz rupa i zacijucu.