AUSTRALIJANKA PONOVO ODUŠEVILA SRBIJU! Njene reči upućene Đokoviću odzvanjaju planetom
EPA

Australijska teniserka Ešli Barti uputila je reči podrške Novaku Đokoviću, koji nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Novak je u meču za bronzu izgubio od Pabla Karenja-Buste, a onda je predao miks-dubl meč koji je trebalo da igra sa Ninom Stojanović, pa je tako Australiji pripalo treće mesto bez borbe.

Najbolja teniserka sveta Ešli Barti dirnula je Srbiju nakon što je Novak predao meč diks-dubla rekavši da zna koliko našoj zemlji to teško pada, a sada je još jednom pokazala poštovanje prema Đokoviću.

Barti su novinari upitali i za mišljenje povodom toga što je Novak ispao sa Olimpijskih igara bez medalje, a Australijanka je ponovo branila srpskog tenisera.

"Moraćete da pitate njega to. Prošao je mnogo toga u poslednjih mesec, dva. Svako oseća drugačiji pritisak. Novak je sigurno liga iznad mene, kada je reč o onome za šta se bori, on želi da osvoji kalendarski grend slem, nešto što niko od Rod Lejvera nije uradio. To je posebno. Tako da mi je teško da komentarišem šta on oseća, jer ne znam kako je biti u toj situaciji", objasnila je Barti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila M

02.08.2021 17:43

Divna devojka. Zna ona kakva je Novak ljudina i koliko mu je tesko sto nije svojoj zemlji doneo medalju. Ali on je nas zlatni decak uvek