NEVIĐENO DO SAD Poznati američki muzičar jezivim uvredama i odvratnim poređenjima brutalno napao Novaka Đokovića (FOTO)
EPA

Američki muzičar Riki Davila je "prešao granicu" sramnim napadom na Novaka Đokovića i sipanjem uvreda kakvih se postideli čak i najveći mrzitelji Srbina, poput Bena Rotenberga i Nika Kirjosa. 

Davila, koji ima čak 360 hiljada pratilaca na Tviteru, je posle poraza Đokovića od Zvereva i odustajanja od miks dubla, napisao verovatno najsramnije reči ikad viđene na račun Novaka, iako čak ni prezime nije umeo da mu napiše pravilno - Đokavić.

- Teniski šljam Novak Đoković i Simon Bajls moraju da nauče da se bolje nose sa pritiskom. Kad je izgubio danas, Đoković je bacio reket, pa jedan polomio, preskočio miks dubl i tako završio sa svojom frustracijom. Kad se sretnu rasizam, seksizam i licemerje - napisao je Davila. 

 

Usledile su brojne reakcije ljudi koji cene Novaka, ne samo Srba, pa je Davilin nalog bio pretrpan porukama podrške Srbinu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Gaga

01.08.2021 22:38

Sta komentarisati Nolu nemoze niko nista,nijemi jasno zastoga napadaju kadaje on dusa od coveka zdrav ti bijo tvojoj divnoj porodii

Ruzica

01.08.2021 23:28

Bolje bi tom muzicaru bilo da cuti, kada nema nista pametno da kaze. Nije on Noletu ni do kolena. Sta bi dao da je na njegovom mestu.

Dejan

02.08.2021 00:41

Izvinjavam se, ko je oval ćelavi!? Toliko.

Pera ložač

02.08.2021 00:59

Ko je pa ovaj crni, poznati, prvi put čujem za njega..