Sportske igre mladih
Alo!/Promo
Sportske igre mladih

Alo!/Promo

Sportske igre mladih, Foto: Alo!/Promo

* Regionalno finale Sportskih igara mladih okupiće više od 1.000 dece iz Srbije, BiH i Hrvatske

* Trajaće od 16. do 22. avgusta

* Događaj se održava u Splitu

Regionalno finale Sportskih igara mladih (SIM), koje će okupiti više od 1.000 dečaka i devojčica iz Srbije, BiH i Hrvatske, počinje sutra u Splitu i traje do 22. avgusta.

Kapiten Vulverhemptona uradio nešto što ne možete zamisliti!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.08.2019. 19:35 Ovakve stvari retkost su u modernom sportu. Vulverhempton, Foto: AP Photo/Rui Vieira * Ekipa Vulverhemptona je u okvriu 3. kola kvalifiakcija za Ligu Evrope gostovala je ekipi jermenskog Pjunika * Vulsi su ostvarili pobedu od 4:0 * "Vukovi" su u sezoni 2018/19 završili na 7.

Srbiju će predstavljati 300 mladih sportista u 10 sportova, igraće se širom Splita, od čuvene hale Gripe, pa do terena u studentskom centru Kampus.

"I ove godine nastavili smo da se uspešno borimo za naš osnovni cilj, a to je da se duh Igara širi i da se borimo za svaki dečiji osmeh. Sport, igre i mladost ili sreća, izazov i motiv, su skraćenice koja simbolizuje mnogo, a ako stavimo sve to u naš okvir, dobijemo Sportske igre mladih. Deci učesnicima u Splitu želim da se druže, da steknu nove prijatelje, takmiče se i imaju mini letovanje." izjavila je predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Sportske igre mladih

Foto: Twiter/DUNAV OSIGURANJE SP

Sportske igre mladih, Foto: Foto: Twiter/DUNAV OSIGURANJE SP

Dodala je: "A na kraju i da uživaju na spektakularnoj ceremoniji zatvaranja Igara, koja će se po tradiciji održati na Rivi.".

PROČITAJTE JOŠ:

Igre, kojima podršku daju predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, i ove godine opravdale su očekivanja jer je, samo u Srbiji, učestvovalo više od 75.000 školaraca.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom