Vulverhempton
AP Photo/Rui Vieira
Vulverhempton, Foto: AP Photo/Rui Vieira

* Ekipa Vulverhemptona je u okvriu 3. kola kvalifiakcija za Ligu Evrope gostovala je ekipi jermenskog Pjunika

* Vulsi su ostvarili pobedu od 4:0

* "Vukovi" su u sezoni 2018/19 završili na 7. mestu engleske Premijer lige

Asano od prvog minuta, crno-beli napadaju Turke i na strani

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 18:05 Fudbaleri Partizana gostuju Malatiji u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prvi meč je završen rezultatom 3:1 za srpski klub. Partizan - Malatija, Foto: Alo/Marko Metlaš Dobro došli na tekstualni prenos meča Malatija - Partizan na portalu Alo!

Biti kapiten neke ekipe znači da saigrači u trener imaju poverenje u vas. Uloga kapitena se u određenoj meri vezuje za igračke sposobnosti, ali mnogo više donosi ono nešto "nevidljivo". To nevidjivo zna često biti presudno za uspeh jednog tima i zato se dosta pažnje posvećuje izboru te uloge u timu.

Fudbalski klub Vulverhempton nema problem sa pozicijom kapitena. Kapitenska traka je na ruci čoveka koji je svojim gestom oduševio čitavi sportski svet. 

Naime, kapiten "vukova" Konor Koadi napisao je svoj 48-ci navijača engleskog kluba koji su otputovali u Jermeniju da bodre klub, zahvalivši se im na tom vidu fanatične podrške. Za manje od 7 dana pomenata grupa od 48 navijača Vulverhemptona prešla je tačno 6 370 kilometara da bi ispraitla svoje fudbalere na gostovanju timu Pjunika.

PROČITAJTE JOŠ:

Ideja da se pojedinačno zahvali svakom navijaču bila je Koadijeva i sigurno će je dobro pamtiti oni koji su putovali.

Ekipa Vusla deklasirala je ekipu jermenskog Pjunika sa 4:0.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom