Sprint 38
Alo!/Promo
Sprint 38

Alo!/Promo

Ovog četvrtka, potuno besplatno, uz vaš primerak "Alo!" dobijate i jedinstveni sportski dodatak. A u njemu, imaćete priliku da pročitate veliki i iskreni intervjuu za legendarnim centarforom Duletom Savićem. Bez dlake na jeziku, čovek kome su klicale mase govori o SP u Rusiji, ali i daje mišljenja koja će izazvati veliku polemiku.

Naši zlatni vaterpolisti će biti u fokusu, ali na totalno drugačiji način. O tome kada će se stvari u ovom sportu promeniti i šta bi to radikalno trebali da urade naši reprezentativci govori Danilo Dača Ikodinović. Alo! Sprint vam donosi i intimnu ispovest Viktora Rašovića posle osvojene medalje na EP u Barseloni.

Protekle nedelje osim vaterpolista Srbiju je obradovala i Olga Danilović. A gde se naša nova mlada teniska nada nalazi u odnosu na devojke koje su postigne najviše u ovom sportu kao što su Monika Seleš, Jelena Janković i Ana Ivanović, saznaćete u jedinstvenoj infografici, napravljenoj samo za naš časopis.

Ako ste se ikada pitali koji sportista bi najbolje prošao u nekom od rijaliti programa, onda ćete biti zadovoljni što za "Sprint" govori Nenad Marinković Gastoz. A na njegovom skeneru našle su naše i svetske sportske zvezde u zamišljenom rijaliti programu.

U 38. broju našeg poklon časopisa saznaćete i ko su Srbi rođeni u Sjedinjenim Američkim Državama koji su pomogli Srbiji da osvoji titulu na velikom turniru u Čikagu. I to u sportu koji je američki nacionalni sport - bejzbolu.