Srbija - Portoriko
ALO!/Marko Metlaš
košarkaši Srbije

Alo/Marko Metlaš

Foto: Alo/Marko Metlaš

Od eliminacije Crne Gore u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Kini, Srbija je ostala jedini predstavnik regiona na prestižnom takmičenju, pa ne čudi što su mediji značajan prostor posvetili porazu od Argentine.

"Ovo im je Skola: Argentinci su izbacili Srbiju s Mundobasketa", naslov je na hrvatskom portalu 24 sata uz koji ide vinjeta "A nadali su se zlatu..."

Posle ispadanja sa Mundobasketa nastao je potpuni haos među građanima Srbije, zemlja je podeljena! Šta vi mislite? (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:47 Glasajte i šaljite svoje komentare! Srbija - Španija, Foto: printscreen Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

24sata

screenshot

Foto: screenshot

Poraz "orlova" na sličan način, uz dozu ironije, ispratili su i drugi mediji u Hrvatskoj pa je na sajtu Dnevno prva vest "'Orlovi' odleteli sa prvenstva: Bili su 'najjača reprezentacija Evrope u zadnjih 20 godina' a nisu ništa napravili", dok je Jutarnji eliminaciju naše reprezentacije preneo uz naslov "Srbija je očekivala zlato ili barem medalju, a već je ispala sa SP-a".

Pročitajte još:

dnevno.hr Srbija

screenshot

Foto: screenshot

Poraz je imao odjeka i u Bosni i Hercegovini pa je na sportskoj strani portala Klix na vrhu sportskih vesti izveštaj pod naslovom "Košarkaši Srbije se obrukali: Šokantnim porazom od Argentine ostali bez medalje".

Bonus video: Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava