Srbija - Španija
printscreen
Srbija - Španija

printscreen

Srbija - Španija, Foto: printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila od Argentine 97:87 i ovim porazom "Orlovi" su završili takmičenje na Mundobasketu u Kini!

PROČITAJTE JOŠ:

Sa velikim očekivanjem smo otpratili selekciju Srbije u Kini, iako su se dva veoma važna igrača povredili na pripremnim utakmicama (Teodosić i Milosavljević), Đorđevićev tim je bio respektabilan i najveći favorit za najsjajniju medalju.

komentari

printscreen

komentari , Foto: printscreen

Očigledno da je poraz od Španije uticao na naše igrače, koji nisu uspeli da se oporave za duel sa Argentincima. Opet ista slika kao protiv "armade", stizali smo rezultat ali nismo mogli da preokrenemo rezultat kad se lomilo!

 

komentari

printscreen

komentari , Foto: printscreen

Sudeći po vašim komentarima na sajtu i društvenim mrežama, glavni krivac za ovaj neuspeh je selektor Aleksandar Đorđević, a mnogi od komentara zahtevaju ostavku trenera Virtusa Bolonje.

Da li vi mislite da je Aleksandar Đorđević najveći krivac za ispadanje na Mundobasketu ili mislite da je neki drugi pojedinac zaslužan za neuspeh, a možda smatrate da je kolektivna krivica? Glasajte i šaljite svoje komentare!

 

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"

 


 

Komentari (7)

dejan

10.09.2019 17:00

iskompleksirana stoka.sve bi ja vas na selo vratio....svetski prvaci, u cemu?primitivci nepismeni.

don kihot

10.09.2019 17:05

Da je malo morala Đorđević bi odmah trebao da podnese neopozivu ostavku. Sa ovakvim skupom igrača, a ti se kao trener ponašaš kao da si u pozorištu je nedopustivo.Bez imalo emocija!n Sramota za Dorđevića i njegov trenerski tim. B r u k a!

MEHANIZAM

10.09.2019 17:08

SUPER , SADA ĆEMO MOĆI DA GLEDAMO SLAGALICU I SERIJU OD 8 UVEČE , JER BAHATOST RTS-A JE UŽASNA . PREBACITE SVE UTAKMICE NA DRUGI KANAL ,NISMO SVI TOLIKO VELIKI LJUBITELJI SPORTA.OD OVIH MASNIH I ZNOJAVIH ODBOJKAŠICA I KOŠARKAŠA SA ARAPSKIM BRADAMA NE MOŽ DA SE ŽIVI.

Tara

10.09.2019 17:18

Sad smo svi strucnjaci i svi sve bolje znamo od profesionalaca.Aman,bili smo super u pocetku,podbacili i idemo dalje...Proslo svetsko vam je Djordjevic bio bog,cim nema rezultata na lomacu?Cudan smo mi narod!Navikli smo mi na medalje i cim do toga ne dodje odmah drvlje i kamenje.Hvala Vama momci na igranju za nasu zemlju,na odricanju,na svemu,uvek uz vas i u pobedi i u porazu!

Milibrot

10.09.2019 18:20

Đorđević kao trener nema blage veze sa životom, zato nikad ni#ta nije ni postigao sa klubovima za sve ove godine, nego je samo dobijao otkaze. Dobar trener i od prosečnog tima, sa dva nosioca igre,oko kojih se sve vrti ( Novicki u Nemačkoj rep. ) može, ako ume, da napravi vrhunski tim, a ovakva neznalica, bez talenta i osećaja, arogantna i bezobrazna, može samo da upropasti i mnogo bolje igrače. On nije imao nosioce igre niti petorku ni za jednu utakmicu, jer nije umeo da je adekvatno sastavi.

Deni

10.09.2019 18:35

Objavite komentar

Sever

10.09.2019 19:45

Šta se čudite,ako pratite košarku mogli ste da vidite da Srbija igra staromodnu košarku,bez ijedne nove akcije,sve kao i pre 5 godina.Čak i da je igrala najbolja selekcija ne bi pomoglo.Sale"nacionale"nema blage veze,ovo je otkaz ko "Kuća".