formula 1
Foto: AP

Ono što se spekulisalo nedeljama, konačno je potvrđeno. Kolumbijska pevačica Šakira i zvezda Formule jedan Luis Hamilton su u emotivnoj vezi.

Ovu informaciju potvrdio je jedan član porodice Šakira, a preneli najveći svetski trač magazini. Ljubavna afera počela je na Velikoj nagradi Španije, a nastavila se u Majamiju, gde je Šakira došla samo da bi se videla sa britanskim vozačem.

Iako je veza u ranoj fazi, Šakira i Luis planiraju zajedno da odu na godišnji odmor.

- Znam da će Šakira i Luis uskoro na odmor, a znam i gde će ići. U pitanju je Karipsko ostrvo na oko jedan sat leta od Floride - izjavio izvor blizak kolumbijskoj pevačici.

formula 1

undefined

 

Prema rečima novinara Đordija Martina, inače bliskog saradnika Šakire, Kolumbijka je veoma srećna i zadovoljna sa svojim trenutnim životom.

Podsetimo, Šakira je nedavno prekinula dugogodišnju vezu sa bivšim španskim reprezentativcem i članom Barselone Đerardom Pikeom, s kojim ima dvoje dece. Taj raskid, izazvan prevarom od strane Pikea, teško je pao Kolumbijki koja se od šoka oporavljala mesecima. Sada je konačno prebolela poznatog fudbalera i okrenula novi list u svom ljubavnom životu. S druge strane, sedmostruki šampion Formule jedan je već imao burnu ljubavnu vezu sa poznatom pevačicom Nikol Šerzinger, s kojom je raskinuo pre mnogo godina kako bi se u potpunosti posvetio svojoj karijeri. Kako mu se karijera bliži kraju, možda je došao pravi trenutak da se i Luis skrasi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading