NEVIĐENA SCENA U SVETU FUDBALA Atraktivna devojka "startovala" zvezdu Barse, a sve sa jednim ciljem (VIDEO)
EPA-EFE/Quique Garcia

Malo je fudbalera u svetskom fudbalu koji su tako oduševili svojim partijama pre nego što su i postali punoletni. Jedan od njih je Gavi, mlada zvezda Barselone, koja je i pre svog 18. rođendana "zaludela" fudbalski svet fenomenalnim partijama.

Zbog toga su u Barsi odlučili da ga nagrade i sa njim potpišu novi ugovor, a nedugo nakon toga, nastala je scena sa Gavijem i jednom devojkom o kojoj se naveliko priča. 

Gavijeve partije u Barseloni su privukle toliku pažnju da su Katalonci brže-bolje požurili da mu ponude novi ugovor, kako bi ga zadržali u klubu u kom je ponikao. On nije imao nikakve dileme i potpisao je ugovor do 2026. godine. Posle potpisa, vezista je odlučio da izdvoji određeno vreme za navijače Barselone. Davao je autograme i fotografisao se sa fanovima, a zatim se dogodila zanimljiva situacija koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

SPREMAJU SE ZA NAPAD NA SRBIJU Selektor Kameruna skratio spisak i priprema igrače da pomrse konce Piksiju i drugovima u Kataru

Jedna atraktivna devojka je prišla Gaviju. Bez imalo oklevanja mu je gurnula papirić u ruku, najverovatnije sa njenim brojem telefona i očigledno mu poručila da je nazove što pre. Gavi je bio zbunjen, ali je broj sačuvao, barem dok devojka nije otišla.

Usput se i fotografisala sa Gavijem, vrlo prisno se pribijajući uz njega, a na društvenim mrežama su mnogi komentarisali ovaj hrabar potez devojke. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading