IMAMO SUKOBE, MOJA JE ZADNJA Jelena Đoković iskreno progovorila o braku sa Novakom
EPA

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo - započela je Jelena u jutarnjem programu na RTS-u.

Govorila je i o vaspitanju dece.

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrola i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više.

KRALJICA ODBILA DA POMOGNE NOVAKU Otkriveni detalji pisma koje je Đoković poslao Elizabeti Drugoj

Kako kaže, trudi se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis - završila je Jelena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading