BRZA I VRELA! Atraktivna Lindzi opčinila sve svojom lepotom! (FOTO)
Instagram

Lindzi Bruer za razliku od mnogih zgodnih devojaka izabrala je trkačku stazu pre modne piste.

Atraktivna Amerikanka je već od 11. godine počela da vozi karting sa željom da ostvari zapažene rezultate u tipično muškom sportu. Karijeru za volanom gradi sitnim koracima, dok je daleko poznatija po objavama na Instagramu.

Fotografije sa staze privukle su daleko manje pažnje od onih u kojima pozira u oskudnoj odeći. Neke od njih bile su toliko vrele, zbog čega su pripadnici jačeg pola prešli granicu pristojnosti.

Instagram

 

 

Dvadesetčetvorogodišnja Lindzi priznala je da često dobija nepristojne poruke i fotografije polnih organa, zbog čega se na neko vreme i povukla sa društvenih mreža.

Zgodna Lindzi, koju svrstavaju među najlepše sportistkinje sveta, vozi Hondu sivik u šampionatu Skip Barber rejsing, a pauzu između trka iskoristila je za odmor u Meksiku. Odlučila je da vreme provede na dugim peščanim plažama Tuluma, koji ima reputaciju mesta za najbolji opuštajući odmor.

Instagram

 

 

Atraktivna plavuša je lansirala i svoju kriptovalutu Linds, a najvernim fanovima zna da priredi i iznenađenja. Glavna nagrada je da provedu dan s njom na trkačkoj stazi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading