POSTAO ŠKOTLANĐANIN ILI MLADA? Zvezda Lejkersa se ovako ubučena pojavila na ulicama Los Anđelesa, prolaznici u šoku! (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen

Nova sezona u NBA ligi bliži se početku. Mnogi jedva čekaju da se širom Sjedinjenih Američkih Država ponovo zaigra košarka, a velika euforija vlada i u Los Anđelesu.

Lejkersi su ove sezone napravili "rekonstrukciju veterana" pa su u svoje redove doveli nekoliko prilično iskusnih košarkaša među kojima je i Rasel Vestbruk. Nekada zvezda Oklahome odlučila je da se prošeta po "gradu anđela" u nestvarnoj kombinaciji i tako skrene pažnju na sebe pred početak sezone.

Vestbruk se na ulici pojavio sa kosom ofarbanom u plavo, a uz džemper koji deluje kao da je ženski, imao je na sebi i suknju. 

Šta vi mislite o ovoj komnaciji? Mnogi kažu da je odlučio da postane Školanđanin (tradicionalno nose suknje), dok su drugi rekli da je krenuo na svadbu kao mlada.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Snorke

12.09.2021 12:53

Šta god da je razlog zbog čega se ovako obukao, vidi se da nema smisla za (lepo) oblačenje. Taj ko mu je osmislio stajling nema pojma, kombinacija je ljakse (ako je nešto skupo ne znači da je lepo).