ŠVALER KRUZE VARAO VERENICU! Zaprosio lepu Dilaru pred kamerama, a za se*s zove Venesu! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Austrijski top-model tvrdi da je zimus u Dubaiju imala aferu s napadačem „pancera“, u vreme dok je on bio u vezi s budućom suprugom

Dilara je rekla „da“, raspamećena prosidbom iz Tokija putem TV ekrana. A onda, Dilara je saznala da će se udati za - švalera!

I kriv i dužan Maks Kruze se, eto, našao u centru skandala samo nekoliko dana pošto je oduševio svet. Napadač Nemačke, već bivšeg učesnika olimpijskog turnira, tada je u programu uživo posle trijumfa „pancera“ nad Saudijskom Arabijom zaprosio Dilaru Mardine:

- Volim te, hoćeš li se udati za mene? Hteo sam da sačekam da dam gol, ali ko zna da li će se to desiti. Zajedno smo skoro godinu dana, bilo je to lepo vreme...

I bilo bi ubuduće sigurno još lepše da Vanesa Maripoza nije razotkrila aferu 33-godišnjeg fudbalera. S njom, naravno. Zimus u Dubaiju, znači dok je poznati Nemac bio u vezi sa zemljakinjom kurdskog porekla.

- Bio je sa mnom, a sada ženi tu devojku. Ne mogu da verujem. Početkom godine smo se sreli u Dubaiju, proveli smo nekoliko noći zajedno i imali seks. Ne bih to radila da sam znala da ima devojku - rekla je austrijska lepotica, top-model i influenserka, koja je nedavno čašćavala pratioce na Instagramu fotkama s EURO 2020.

AP Photo/Kiichiro Sato

 

Kruze se, dabome, branio...

- Nisam prevario Dilaru, poverenje među nama je bezgranično, veza je netaknuta, mi smo srećni. Zato i ne brinemo o ženama koje pokušavaju da privuku pažnju - poručio je Maks.

A Dilara, hoće li povući „da“?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading