PARTIZAN DOMAĆIN ZVEZDI U "STOŽICAMA?" Problemi crno-belih sa terminima mečeva u Areni
Foto: Alo/Alo/M.R.

Divila se Evropa tokom cele evroligaške sezone atmosferi iz krcate Arene sa utakmica Partizan Mozzart Beta, pisalo se kako „pakao“ čeka Real Madrid u Beograd, oči košarkaške javnosti su bile uperene u najveću srpsku dvoranu. A, onda odjednom Arena postaje za Partizan Mozzart Bet – nedostupna!? 

Kako saznaje Mozzart Sport, postoji mogućnost da zbog navodnog nedostatka termina Partizan Mozzart Bet ne bude mogao da igra utakmice eventualnog finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde u Areni! Navijači su se s pravom pobunili i za utakmicu sa Studentskim centrom, koja se igra danas u Pioniru, jer je kapacitet te dvorane manji nego što Partizan ima prodatih godišnjih ulaznica. U prevodu, ni svi oni koji imaju pretplatnu kartu ne mogu da stanu u halu. 

PANTER U DRUGOJ PETORCI TAKMIČENJA Još jedan igrač Partizana dobio priznanje od Evrolige

Zbog toga, kao vrstu revolta, Partizan Mozzart Bet je odlučio da kao domaći teren za utakmice eventualnog finala ABA lige prijavi – slovenačke Stožice! Jer, dvorana u Ljubljani ispunjava taj uslov da ima kapacitet dovoljan da stanu svi oni koji imaju kupljene godišnje karte za utakmice crno-belih. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading