CRNO-BELO ZBOGOM EVROPI Partizan prokockao prednost iz Moldavije, Šerif postigao tri gola u Humskoj i prošao u osminu finala (VIDEO)
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

 

Imali su crno-beli sve, teško stečenu prednost iz prvog meča u Moldaviji, postigli i gol u 14. minutu za vođstvo, a na kraju ostali bez plasmana u osminu finala Lige konferencije i još jednom razočarali svoje navijače.

Deluje da ovog proleća ne cvetaju ruže u Humskoj i da onih 0:4 protiv Mladosti nisu baš bili samo puka slučajnost. Trijumf u Moldaviji možda je nagovestio nešto bolje dane, što bi svakako bio plasman među 16 najboljih u trećem po rangu evropskom takmičenju. Međutim, od toga neće biti ništa.

Crno-beli nisu uspeli da ponovo prošlosezonski uspeh kada su izbacili Spartu iz Praga u istoj fazi takmičenja i zakazali okršaj sa Fejenordom. Moldavci su ti koji će čekati žreb u petak i rivala u osmini finala.

CRNO-BELO ZBOGOM EVROPI Partizan prokockao prednost iz Moldavije, Šerif postigao tri gola u Humskoj i prošao u osminu finala (VIDEO)

Alo, Marko Metlaš

 

Sve je delovalo tako dobro u 14.minutu. Partizan je poveo preko Kvinsija Meniga i dominirao terenom, delovalo je da su mogli bar još jedan ili dva gola da postignu, ali...

Onda Siniša Saničanin bez ikakve potrebe pravi penal i Badalo donosi izjednačenje gostima. Međutim, daleko da je tu bio kraj muka crno-belih.

Diop u nadoknadi prvog poluvremene postiže lep pogodak i poravnana ukupan rezultat, a onda isti igrač donosi prolaz Šerifu golom u 47. minutu na gotovo identičan način.

CRNO-BELO ZBOGOM EVROPI Partizan prokockao prednost iz Moldavije, Šerif postigao tri gola u Humskoj i prošao u osminu finala (VIDEO)

Alo, Marko Metlaš

 

Baždar je imao najbolju priliku za odlazak u produžetke u 78. ali je Koval odbranio i potvrdio prolaz. Srbija je tako ostala bez predstavnika u Evropi ove sezone.

Golove pogledajte u nastavku.

PARTIZAN - ŠERIF 1:3 (1:2)

Menig u 14. minutu za Partizan - Badalo u 22. minutu (penal), Diop u 45+1. minutu za Šerif

Stadion: Partizana, Sudija: Andreas Ekberg (Švedska)

PARTIZAN: Popović – Filipović, Marković, Saničanin, Urošević – Belić, Fejsa (od 59. Baždar) – Dijabate, Pantić (od 69. Traore), Menig – Rikardo.

ŠERIF: Koval – Zuhouri, Kiki, Radeljić, Kpozo – Badalo, Kjabu, Diop – Atiemven, Tapsoba, Moumounu.

KRAJ!

90. minut - Još pet minuta nadoknade!

78. minut - Velika prilika za Partizan! Gomeš je proigrao Baždara koji je šutirao, ali Koval nekako brani.

69. minut - Druga izmena kod crno-belih. Umesto Pantića u igri je Traore.

59. minut - Promena u redovima Partizana. Umesto Fejse na terenu je Baždar.

47. minut - Diop ponovo pogađa i sada Šerif ima rezultat koji ih vodi dalje!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

45+1. minut - GOOOOL! Diop pogađa za preokret u Humskoj!

45. minut - Još tri minuta nadoknade!

40. minut - Prilično je opao ritam utakmice nakon izjednačujućeg pogotka.

22. minut - GOOOL! Badalo siguran za 1:1!

21. minut - Penal za Šerif! Saničanin je bio neoprezan i igrao rukom u svom šesnaestercu. Sudija pokazuje na belu tačku!

14. minut - GOOOOL! Menig! Partizan odlično koristi kontru i dolazi do prednosti!

8. minut - Bolji, agresivniji početak utakmice Partizana. Pokušavaju crno-beli da što pre dođu do pogotka i nagoveste prolaz.

18.45 - Utakmica je počela!

17.45 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču šesnaestine finala između Partizana i Šerifa. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Гм

23.02.2023 19:48

Марш из партизана,Петрић,Саничанин,Фејса,Пантић...

Sanjica

23.02.2023 20:45

Pa zar je neko ocekivao da Partizan moze stici do osmine finala