BILI SMO MNOGO LOŠI Obradović surovo iskren posle poraza u Tel Avivu
ABA liga/KK Partizan Mozzart Bet

Partizan je u Tel Avivu izgubio 90:81 i tako prekinuo seriju od osam uzastopnih pobeda.

- Čestitam Makabiju na pobedi, počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali mi smo bili mnogo loši. Probali smo da se borimo, ali nismo preokrenuli ishod utakmice. Znali smo kako Makabi igra i hteli da se spremimo za to, a neke stvari su bile korektne i neke nisu. Nisam zadovoljan odlukama u napadu jer smo izgubili mnogo lopti i mnogo malo asistirali. Nemoguće je da pobediš u Evroligi ako ovako grešiš. Utakmicu smo izgubili kada smo im dozvolili mnogo lakih poena - rekao je Obradović.

Manjak koncentracije u odbrani i fizička igra Makabija doprinela je tome

- Da, nismo imali koncentraciju i mislim da je Makabi igrao 1 na 1 u mnogo situacija i kažnjavali svaku našu grešku. Zato su jedan od najboljih napadačkih timova. Tim se borio, dao je sve od sebe i to je pozitivno.

BILI SMO MNOGO LOŠI Obradović surovo iskren posle poraza u Tel Avivu

ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

 

 

Jam Madar je igrao samo tri minuta.

- Svaki igrač ima priliku da napreduje i da uči kako na treningu tako i na utakmici. Nije slučaj Madara ili nekoga drugog, tako je sa svima, svi imaju iste prilike i da razumeju neke stvari i da igraju bolje. Imao je dosta dobrih mečeva ove sezone - objasnio je Obradović.

Sjajna karijera u Evropi. da li pamtite ovakvu konkurenciju i ovakvu napetost?

- Da, svi pričaju o tome. Ja se iskreno ne sećam, mislim da je svaka pobeda bitna, a ovde niko ne može da kaže da je favorit osim u nekim posebnim slučajevima. Srećan sam što smo imali 8-9, ali moglo je da bued 11-6, ali to je košarka. Kao i večeras, mogli smo da budemo bolji, ali nismo i za 48 sati idemo na Baskoniju gde moramo da sprečimo neke stvari koje su se desile večeras - naveo je trener Partizana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading