GRCI HOĆE DA OSPORE POBEDU PARTIZANU Meč u Atini dobija treće poluvreme, u Panati grme
KK Partizan

Prema pisanju grčkog portala SDNA, Panatinaikos će uložiti žalbu na konačan rezultat utakmice zbog sudijskih odluka koje su, prema njihovom mišljenju, direktno uticale na konačan ishod meča.

- Oni koji su gledali utakmicu, mogli su da donesu zaključke. Ljudi su bili besni, videli ste to. Moramo da budemo oprezni oko toga šta govorimo - rekao je Dimitris Kontos, šef PR službe Panatinaikosa.

HAOS U ATINI Navijači ubacivali predmete na teren, gađali i klupu Partizana, pogođen Moma Jakovljević (VIDEO)

Dodaje da će klub uraditi sve da se na legalan način izbori za pravičan rezultat. Teško je za očekivati da će doći do korekcija ili ponavljanja meča, ali se možda mogu očekivati kazne za sudije.

NIKAD KRAĆA KONFERENCIJA Evo šta je Radonjić rekao posle poraza od Partizana

- Panatinaikos će uraditi sve u ljudskoj moći da se pozabavi ovom situacijom, koja nas inače prati dosta dugo. Bićemo ujedinjeni dok se borimo sa ovakvim stvarima - poručuju iz Atine.

Ono što Zeleni naročito uzimaju za zlo sudijskoj trojci jeste detalj iz poslednje četvrtine kada je Dvejn Bejkon išao na zakucavanje preko Dantea Egzuma, koje je promašio, ali je pritom postojao kontakt koji sudije nisu okarakterisale kao prekršaj. 

Sudije koje su delile pravdu na ovoj utakmici su Migel Anhel Perez iz Španije, Fernando Roka iz Portugala i Šaulijus Račis iz Litvanije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading