Nikola Peković i Ostoja Mijailović
Foto: Promo/Foto: KK Partizan

Povratkom u Evroligu, svima je bilo jasno da sledi velika potražnja za kartama za utakmice crno - belih. Klub je u prodaju pustio 12000 sezonskih, a prema poslednjim informacijama, rekord je pre par dana odboren sa preko 10000 prodatih karata. Zadovoljan time, a i povratkom Partizana je bivši predsednik i igrač - Nikola Peković.

- Ono što smo mi kao navijači Partizana dugo čekali. Ovo je velika šansa za Partizan da se vrati na veliku evropsku scenu, jer je taj put bio dosta težak. Svi su očekivali da će Željko odmah da napravi ’bum’, mi koji smo malo više upućeni znamo da mora da prođe period adaptacije, nismo navikli na taj nivo. Ne bih da tvrdim da će ovo biti godina Partizana, nadam se da će ove godine da se napraviti iskorak, da se vrati na stare puteve slave, na kojima je nekada bio - rekao je Peković za MozzartSport.

Što se sezonskih karata tiče, nekadašnji NBA centar istakao je da nije iznenađen obaranjem rekorda. 

- Ma kakvi, to je emocija. Verujem da će biti jako veliko interesovanje za Partizan, pogotovo što svi znamo kakvi su navijači Partizana, koliku podršku su davali i kad nije bilo Evrolige, sad će biti posebno. Mene to ne iznenađuje, siguran sam da će još više karata da se proda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading