SUNOVRAT CRNO-BELIH NA MALTI Partizan gubio, preokrenuo, pa ostao bez pobede, ali osigurao evropsku jesen (VIDEO)
FK Partizan

 

Sreća pa je sve rešeno u Beogradu, sigurno da ta rečenica prolazi kroz glavu navijačima Partizana jer bi se čupala kosa da je moralo da se odlučuje na Malti.

Crno-beli nisu prikazali zavidnu igru, čak je i dobrom delu meča Hamrun delovao kao dosta opasniji tim, ali ono što je bitno je ostvareno, a to je evropska jesen.

Crno-beli su loše otvorili meč i u 27. minutu su kaženjeni preko Prša koji je dao nadu Maltežanima da mogu do senzacije. Na sreću, crno-beli su se brzo oporavili i Rikardo je poravnao rezultat.

SUNOVRAT CRNO-BELIH NA MALTI Partizan gubio, preokrenuo, pa ostao bez pobede, ali osigurao evropsku jesen (VIDEO)

FK Partizan

 

U drugom delu igre, crno-beli su zaigrali bolje, krenuli po pobedu i bili nagrađeni golom Slobodana Uroševića koji je u 72. minutu sa ivice kaznenog prostora pogodio dalji ugao gola Bonelja, a već u 79. mat u tri poteza i pogodak Rikarda najavili su trijumf Partizana.

Međutim, dva potpuno nerezonska poteza gostiju. Prvo ruka Belića i penal koji je realizovao Vinicijus, a onda potpuno nepotreban start Andradea i ponovo jedanaesterac u 91. minutu. Realizator je sada bio Fedel koji je uspeo da sačuva svoj tim poraza.

SUNOVRAT CRNO-BELIH NA MALTI Partizan gubio, preokrenuo, pa ostao bez pobede, ali osigurao evropsku jesen (VIDEO)

FK Partizan

 

Crno-beli će igrati Ligu konferencija ove jeseni, ali sa ovakvom igrom pitanje je čemu mogu da se nadaju. Na treneru Petriću je da to popravi.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

HAMRUN - PARTIZAN 3:3 (1:1)

Prša u 27. minutu, Vinicijus u 82. minutu (penal), Fedel u 91. minutu (penal) za Hamrun - Rikardo u 34. i 79. minutu, Urošević u 72. minutu za Partizan

Stadion: Viktor Tedesko (Malta), Sudija: Jakob Kehlet (Danska)

HAMRUN: Boneljo – Sou, Bjeličič, Emerson, Kaljegari, Kamenculi – Guilaumjer, Prsa – Montebelo (od 64. Džoni), Mašike, Dodo.

PARTIZAN: Popović – Marković, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Andrade, Urošević – Dijabate, Menig – Rikardo.

KRAJ!

90+1. minut - GOOOL! Fedel bez greške!

90. minut - Kakav horor Partizana! Ponovo glupost i ponovo penal za Maltežane! Andrade nije na vreme izvukao nogu i srušio je rivala!

90. minut - Igraće se četiri minuta nadoknade.

82. minut - GOOOL! Siguran Vinicijus se bele tačke!

81. minut - Rukom je igrao Belić u svom kaznenom, a sudija pokazao na belu tačku!

78. minut - GOOOOL! Deluje da su i dileme oko pobede rešene! Rikardo zakucava loptu glavom i overava trijumf i jesen u Evropi!

74. minut - Nova promena kod gostiju, Natho menja Dijabatea.

72. minut - GOOOOL! Urošević! Odlično se snalazi kapiten Partizana i donosi prednost svom timu! 

70. minut - Prva promena kod crno-belih. Umesto Vujačića na terenu je Belić.

64. minut - Prva promena kod domaćih. Montebelo izlazi iz igre, a na terenu je Džoni.

62. minut - Prva velika prilika za Partizan u nastavku. Ostao je sam protiv štopera Kaljegarija Rikardo Gomeš, ali je uspeo samo da ga pogodi u grudi. Ništa od vođstva.

55. minut - Za sada bez uzbuđenja u nastavku igre. Partizan pokušava da dođe do prednosti, ima loptu više u svom posedu, ali za sada bez šansi.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

 

 

38. minut - Stativa! Opasan udarac Guilaumjera koji je probao sa 20 metara da ponovo donese prednost svom timu, ali mu je okvir gola stao na put.

34. minut - GOOOL! Odlično se snašao Rikardo nakon odbijene lopte i poslao je u mrežu! Vraćaju se crno-beli!

27. minut - GOOOL! Hamrun vodi! Prša se odlično snašao u šesnaestercu i doneo prednost Maltežanima!

22. minut - Dodo je oprobao šut sa nekih 25 metara, ali lako to zaustavlja Popović.

16. minut - Prva polu prlika za Partizan. Kvinsi Menig je probio po boku, centrirao i pronašao Rikarda Gomeša, ali ništa od ozbiljnije pretnje po gol Hamruna.

2. minut - Prva prilika na meču za Maltežane. Pretio je Guilaumjer, ali brani Popović.

20.02 - Utakmica je počela!

19.00 - Trener Partizana Gordan Petrić opredelio se za identičnu postavu kao u Beogradu, pa će sastav crno-belih izgledati ovako:

Popović – Marković, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Andrade, Urošević – Dijabate, Menig – Rikardo.

18.45 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču revanš meča Lige konferencija između Hamruna i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja sa Malte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Leon

26.08.2022 11:26

Partizan!!! Smešan klub. Izvikan. Živi na staroj slavi. Više ga niko tako ne doživljava. Pa vidite koliko su pisali o njemu pre i posle meča sa Maltežanima?! Više su pisali o Pavkovu i autogolu. A na kraju ko je gledao prenos sve mu je jasno.