NOVAJLIJA CRNO-BELIH ZADOVOLJAN Srećan sam zbog prvog gola i očekujem ih još
FK Partizan

Gol i asistencija protiv Hamruna (4:1) su samo deo onoga što je internacionalac sa Zelenortskih Ostrva tokom 90 minuta uradio za ekipu podigavši na taj način značajno nivo sopstvenog, ali i samopouzdanja celog tima. U danu posle trijumfa kojim je praktično potpisana jesen na evropskoj sceni Andrade je zadovoljno konstatovao da se stvari u Humskoj konačno kreću u željenom smeru. 

- Zaista sam srećan zbog prvog gola i iskreno se nadam da će ih biti više u budućnosti. Kada postignete gol i tim pobedi, onda ste jednostavno i poletniji. Mnogo mi znači što mi je porodica u Beogradu sa mnom, ali ipak ovaj prvi gol posvećujem mom timu i saigračima, jer su oni to zaslužili - jasan je junak prve evropske pobede crno-belih ovog leta.

NOVAJLIJA CRNO-BELIH ZADOVOLJAN Srećan sam zbog prvog gola i očekujem ih još

FK Partizan

 

Po njegovim rečima privikavanje na novu sredinu definitivno nije bio jedan od problema sa kojima se susreo po dolasku u Partizan.

- Iskreno, adaptirao sam se odmah. Nedostajala mi je porodica, ali su i oni sada tu. Sa Rikardom provodim dosta vremena, pokazao mi je mnoga mesta u Beogradu i zaista mogu reći da mi se grad dopada.

UEFA DONELA ODLUKU Evo ko će suditi Partizanu na Malti (FOTO)

Serija od pet utakmica bez pobede je prekinuta minimalcem ostvarenim u Novom Sadu u poslednjim trenucima, a pobeda nad Maltežanima bi mogla da predstavlja značajan vetar u leđa.

- Nismo startovali dobro. Imamo dobar tim i igrače i predano radimo. Sada smo se restartovali i siguran sam da vrednim radom možemo biti na pravom putu. Što se mene lično tiče, ja se iz dana u dan osećam sve bolje. Kada pobeđujete, ceo tim ima više samopouzdanja, pa tako i ja. Što se tiče formacije i moje pozicije, uvek ću igrati tamo gde me trener najbolje vidi.

Jasno je da je najveći deo posla na putu ka grupnoj fazi Lige konferencije obavljen u prvih 90 minuta, međutim, oprez je reč koja logično i dalje postoji u svlačionici Partizana.

- Rezultat je dobar, ali opuštanja nema! Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za put i damo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo prolaz u grupnu fazu Lige konferencija - zaključio je Andrade. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading