STANOJEVIĆ PRED UTAKMICU PROTIV TSC-A Navijači su sve vreme uz nas i srećni smo zbog toga!
FK Partizan

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 14 časova na svom terenu protiv TSC-a, utakmicu 29. kola Superlige Srbije. 

-Ozbiljan protivnik nas čeka sutra, znamo kako je bila teška utakmica i na njihovom terenu, a sada su još podigli formu. Igraju dobro prolećni deo sezone. Naš cilj se zna. Poštujemo ih, spremamo se, nama je sve osim pobede neuspeh, a tako se i spremamo - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare na Sportskom centru Teleoptik. 

Stanojević je rekao da će zbog suspenzije utakmicu propustiti najbolji strelac ekipe Rikardo Gomeš, kao i Aleksandar Miljković, za koga se očekuje da će u ponedeljak početi da trenira sa ekipom.

Rikarda bi mogli da zamene Marko Milovanović ili Nikola Terzić, a Stanojević je rekao da ima nedoumica oko sastava. On je dodao da se Ljubomir Fejsa vratio treninzima, ali da ni on ni Ivan Obradović nisu dovoljno spremni da igraju, iako su blizu takmičarske ekipe. 

STANOJEVIĆ PRED UTAKMICU PROTIV TSC-A Navijači su sve vreme uz nas i srećni smo zbog toga!

FK Partizan

 

On je dodao da je ekipi dobro došla dvonedeljna pauza u prvenstu.

-Odmor nam je dobro došao posle mnogo odigranih utakmica. Odigrali smo jako tešku utakmicu u Surdulici i dobro prošli protiv ekipe koja je u usponu forme, zadovoljni smo otišli na odmor. Značilo nam je da se neki igrači vrate, imali smo reprezentativce ali nisu bili toliko opterećeni kao u ranijim utakmicama - naveo je.

Govoreći o ekipi iz Bačke Topole, Stanojević je rekao da oni imaju mnogo udaraca na gol, da igraju agresivno i da je trener Žarko Lazetić uspeo da uvede svoj sistem igre.

-Sposobni su da igraju u više sistema, izuzetno su organizovani sa dobim individualcima. TSC ima igrače kalibra za Partizan. Napravili su ozbiljan klub sa ozbiljnom infrastrukturom. Lazetić je odličan trener. Ne moraju da prodaju igrače u Partizan i Zvezdu nego mogu u inostranstvo. Biće teška utakmica, u vrhu su i tu im je mesto, po svemu, ovo je neki derbi našeg prvenstva - ocenio je.

STANOJEVIĆ PRED UTAKMICU PROTIV TSC-A Navijači su sve vreme uz nas i srećni smo zbog toga!

FK Partizan

 

TSC BEZ PRVOG NAPADAČA PROTIV PARTIZANA! Lazetić pred dolazak u Humsku: Da uživamo protiv crno-belih!

-Navijači treba da budu spremni i na njihove šanse. Ali, mi smo Partizan, igramo na našem stadionu i verujem da će sve biti u našu korist - dodao je trener crno-belih.

Navijači su u četvrtak posetili ekipu na treningu u Zemunelu, a Stanojević je rekao da je podrška dobrodošla.

-Taj pritisak daje pozitivnu energiju. Veruju u nas i došli su da nas podrže. Sve vreme su uz nas, koliko sam ja ovde nisam čuo zvižduk sa juga. Sa nama su i kad je loše i kad je dobro, išli su na gostovanja. Znači mnogo podrška kad se boriš za titulu, znači svaki aplauz. Oni su uvek bili za aplauz, srećni smo i zahvalni zbog toga - naveo je Stanojević.

Posle 29 kola u Superligi Partizan ima 75 bodova koliko i Zvezda, a TSC zauzima peto mesto sa 38 bodova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading