TSC BEZ PRVOG NAPADAČA PROTIV PARTIZANA! Lazetić pred dolazak u Humsku: Da uživamo protiv crno-belih!
FK Crvena zvezda

 

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je danas da je Partizan izuzetno jak, ali da je njegova ekipa motivisana da se u predstojećoj prvenstvenoj utakmici u Beogradu prikaže u što boljem svetlu i nastavni niz dobrih rezultata u Super ligi.

- U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav talenat i kvalitet - rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC igraju u subotu od 14 časova u Beogradu protiv Partizana, utakmicu 29. kola Super lige Srbije, a tim iz Vojvodine će biti oslabljen jer Petar Škuletić neće biti u sastavu.

TSC BEZ PRVOG NAPADAČA PROTIV PARTIZANA! Lazetić pred dolazak u Humsku: Da uživamo protiv crno-belih!

FK Metalac

 


- Na utakmici u Humskoj će mnogo toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi - naveo je Lazetić.

- Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe - dodao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Partizan je prvi na tabeli sa 75 bodova, koliko ima i Crvena zvezda, a TSC zauzima peto mesto sa 38 bodova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading