MIJAILOVIĆ UDARIO JAKO! Tenzije mogu da splasnu onog trenutka kada odstranimo kancere iz srpskog sporta!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Mijailović je govorio o požaru u loži tokom finala Kupa.

- Puka slučajnost i neodgovornost pojedinca koji je mahao bakljom pa je deo žara pao na krov lože koji je bio od zapaljivog materijala. Na žalost, baklje su još uvek deo naše navijačke scene i smatram da im nije mesto u dvoranama. Ne samo zbog ovog, već zbog brojnih drugih slučajeva - kazao je Mijailović u intervjuu za BHbasket.

Zatim je pričao i o pozivu predsednika Zvezde, Nebojše Čovića na kafu. 

- Da bi izazvao neku moju reakciju, dotični će morati da dobaci malo dalje od doskočica primerenih deci u starijim razredima osnovne škole. Naravno, ako je u stanju. Takvi pozivi se sigurno ne upućuju preko medija ukoliko su iskreni. Ali pošto iskrenost, dobra namera i džentlmensko ponašanje ne idu u istu rečenicu sa onim ko je uputio taj poziv, onda je očekivano da to uradi na taj način na koji je uradio. Ne vidim o čemu bih mogao da razgovaram sa tom osobom niti kakav bi benefit bio da trošim vreme i energiju na razgovor sa nekim ko dokazano ne drži datu reč.

MIJAILOVIĆ UDARIO JAKO! Tenzije mogu da splasnu onog trenutka kada odstranimo kancere iz srpskog sporta!

KK Partizan

 

 

Onda je komentarisao i transparent "Željko Obradović - državni projekat". Tvrdi da je naručen.

- Prema informacijama koje imamo, a koje su dosta pouzdane, jeste. Ili da budemo precizni, on je inspirisan na sastanku koji je obavljen između rukovodstva našeg gradskog rivala i predstavnika njihovih navijača u četvrtak, pred Kup.

Čović je takođe izjavio da je Partizan vršio pritisak na sudije pred finale Kupa Radivoja Koraća...

- Je l’ beše on izjavio da svako gleda na stvari iz ugla sopstvene pokvarenosti i spominjao autoprojekciju? Ta je konstatacija lepo primenljiva u ovom slučaju. Imate izjavu Zorana Savića na tu temu. Sve što smo mi hteli, jeste da nam sude trojica nepristrasnih sudija.

NIJE SE DUGO ČEKALO! Novo saopštenje: Čović odgovorio Saviću!

U intervjuu je takođe rekao da su očekivanja pred nacionalni Kup bila velika.

- Imali smo veća očekivanja iako smo svesni da je naša ekipa sastavljena od velikog broja mladih igrača koji po prvi put igraju na ovom nivou. Velikom broju njih je ovo bilo prvo finale i verujem da su iz njega nešto naučili. Čestitao sam ekipi i stručnom štabu našeg gradskog rivala na pobedi, a na nama je da u borbi za one druge, ipak važnije trofeje, damo sve od sebe da napredujemo i dođemo u poziciju da ih osvojimo i tako ostvarimo svoje ambicije.

Tenziju su velike...

- Postoje konstantno. Ali ne od dolaska Ostoje Mijailovića u KK Partizan. One postoje od dolaska neke druge osobe na rukovodeće mesto u nekom drugom klubu. Ista osoba je dizala tenzije i dok je bila čelnik samo fabričkog kluba. Ista osoba diže tenzije i u odnosima sa drugim rivalskim klubovima, a ne samo Partizanom. I tenzije mogu da splasnu onog trenutka kada odstranimo takve kancere iz srpskog i regionalnog sporta - zaključio je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading