RIKARDO SE VRAĆA! Stanojević pred Kolubaru: Da završimo uspešno polusezonu!
FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli sutra od 12.55 sati dočekuju u Humskoj tim iz Lazarevca u poslednjem meču pred odlazak na zimsku pauzu.

- Šta reći za poslednju utakmicu, znamo šta nam znači svaka utakmica. Nije lako svaki meč pobediti. Vrlo dobro znamo koliko treba i energije i fokusa i svega ostalog. Nadamo se da će uslovi biti adekvatni. Bićemo maksimalno koncentrisani i motivisani da dođemo do željene pobede i da završimo uspešno ovu polusezonu", rekao je Stanojević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

JEDVA OSTAO ŽIV, VRATIO SE U SRPSKI FUDBAL, A SADA JE PONOVO POSTAO JUNAK! Bivšeg fudbalera Partizana pamte po svađi sa navijačima, a sada je postigao gol posle 510 dana (VIDEO)


Trener crno-belih rekao je da tim spremno dočekuje rivala, koji igra promenljivo u poslednje vreme.

- Ne znam kako će igrati sutra, ali su se u poslednjih šest -sedam utakmica stabilizovali generalno, igraju dosta črvšće i kompaktno. Igraju promenljivo, igrali su dobro u Surdulici, pobedili su i Proleter. Koncentrisani smo, individualno i grupno smo ih analizirali, potupno smo spremni za njih.

Partizan je osigurao jesenju titulu, a Stanojević je upitan i koliko mu znači što su crno-beli posle sedam godina najbolji na polusezoni.

- Kada sam došao rekao sam da želimo da budemo konkurentni za titulu. To je bio cilj i motiv. Da je bilo ispod toga, smatrao bih sve neuspešnim. Ljudi iz fudbala su mi govorili da će biti teško, da nema šanse da budemo konkurentni. Verovao sam da možemo, da li će ostati pet, tri ili dva boda, videćemo sutra. Isto tako mi kažu da ćemo teško osvojiti titulu i vlada taj pesimizam da mi jednostavno teško možemo doći do titule - rekao je Stanojević.

IGRAO U ZVEZDI, DAO DVA GOLA PARTIZANU, PA SE POSVETIO VERI I POZIVAO NA LITIJE! Bio je reprezentativac Jugoslavije, a sada ga nikada ne biste prepoznali! (FOTO)

Posle pauze zbog zdravstvenih problema, u tim se vraća Rikardo, i to je još jedna lepa vest za navijače Partizana...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading