Ivana Španović
Profimedia
Ivana Španović

Profimedia

Ivana Španović, Foto: Profimedia

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je tešku povredu na mitingu u Berlinu. Španovićeva je u suzama i jakom bolu napustila stadion, a trener Obradović izjavio da se radi o teškoj povredi:

Skijašici se izgubio svaki trag pre više od sedam dana! Pre nego što je izašla iz kuće, uradila je nešto veoma čudno!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:50 - 01.09.2019. 18:29 Očoa je prva Španjolka osvajačica medalje na Zimskim olimpijskim igrama. Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA Ballesteros Bivša španska skijašica i osvajačica olimpijske medalje Blanka Fernandes Očoa nestala je i policija za njom traga.

- Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji, i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede - rekao je Obradović.

Odbojkašice su u četvrtfinalu EP! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:29 - 01.09.2019. 17:35 U osmini finala ubedljivo je savladana ekipa Rumunije. Srbija - Rumunija, Foto: cev.eu Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Srbija je u Ankari lako savladala Rumuniju 3:0.

Ivana je nedavno ispunila olimpijsku normu na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu, a ujedno i obezbedila mesto na završnom mitingu sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Španovićeva se povredila u šestoj seriji skoka u dalj. Svetsko prvenstvo u Dohi održava se od 27. septembra do 6. oktobra.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda