Brezovica, skijanje
Profimedia
Blanka Fernandez Očoa

EPA Ballesteros

Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA Ballesteros

Bivša španska skijašica i osvajačica olimpijske medalje Blanka Fernandes Očoa nestala je i policija za njom traga. Velika šampionka nestala je pre više od nedelju dana, preneo je Bi-Bi-Si (BBC) saopštenje španske policije, a poslednji put viđena je 23. avgusta za volanom crnog Mercedesa, u predgrađu Madrida.

Odbojkašice su u četvrtfinalu EP! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 01.09.2019. 17:29 - 01.09.2019. 17:35 U osmini finala ubedljivo je savladana ekipa Rumunije. Srbija - Rumunija, Foto: cev.eu Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Srbija je u Ankari lako savladala Rumuniju 3:0.

Španska policija je od građana zatražila informacije o 56 - godišnjoj Očoi, na zahtev njene porodice, prneo je El Pais. Ona je kuću napustila bez telefona i od tada nije koristila kreditne kartice.

Auto spektakl na Ušću: Kružna trka "Nagrada Beograda Ušće 2019

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 01.09.2019. 15:36 Kružna trka Auto spektakl na Ušću: Kružna trka "Nagrada Beograda Ušće 2019, Foto: AMSS U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Sportskog auto-moto saveza Beograda (SAMS), Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije (SSS), "AMS Osiguranje" a.d.o.

Kako je preneo španski list, detektivi koji rade na slučaju još nisu našli ni jedan trag.

PROČITAJTE JOŠ:

Očoa je prva Španjolka osvajačica medalje na Zimskim olimpijskim igrama. Ona je 1992. u Albervilu osvojila bronzu u slalomu. Učestvovala je na četiri olimpijska takmičenja između 1980. i 1992. godine.