Srbija - Rumunija
cev.eu
Srbija - Rumunija

cev.eu

Srbija - Rumunija, Foto: cev.eu

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Srbija je u Ankari lako savladala Rumuniju 3:0. Nije Srbija blistala na ovoj utakmici, ali kada god je bilo potrebno servisom i blokom izabranice Zorana Terzića bi dobijale najvažnije poene i osvajale najbitnije poene. 

Auto spektakl na Ušću: Kružna trka "Nagrada Beograda Ušće 2019

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 01.09.2019. 15:36 Kružna trka Auto spektakl na Ušću: Kružna trka "Nagrada Beograda Ušće 2019, Foto: AMSS U organizaciji Auto-moto saveza Srbije (AMSS), Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), Sportskog auto-moto saveza Beograda (SAMS), Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije (SSS), "AMS Osiguranje" a.d.o.

Rumunija je sjajno otvorila prvi set imala prednost 11:8. Sjajni blok Srbije, predvođen Stefanom Veljković preokrenuo je rezultat na 19:18, a u samoj završnici seta blistala je i Mina Popović pa je Srbija rešila ovaj deo igre rezultatom 25:20.

Neverovatni Ukrajinac slavio jednoglasnom odlukom sudija! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 01.09.2019. 11:26 - 01.09.2019. 12:23 Lomačenko sada drži WBA, WBC i WBO titule lake kategorije. Za ujedinjene kategorije nedostaje mu samo još jedna.

Drugi set u potpunosti je pripao Srbiji koja je vodila od samog starta i rešila ga u svoju korist 25:17. Treći set bio je dosta neizvestan. Rumunija se držala sve do same završnice i rezultata 22:22, a zatim je presudilo iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Odlične su bile Bjelica i Aleksić, Srbija pravi mini - seriju i dolazi do 2 meč lopte koje su bile sasvim dovoljne da se zabeleži ubedljiva pobeda i ostvari plasman među osam najboljih ekipa. Četvrtfinale je na programu u sredu og 16 časova. 

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!