Nina Stojanović
twitter.com/WTA
Nina Stojanović

twitter.com/WTA

Nina Stojanović, Foto: twitter.com/WTA

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u polufinale turnira u kineskom Nančangu, pošto je  savladala Ukrajinku Katerinu Kozlovu sa 2:1 po setovima je bilo 6:7 (5:7), 6:4, 6:4.

Zemlja se nalazi na ivici rata! Milioni besnih ljudi na ulicama!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 13.09.2019. 13:37 Kalendar WTA će ove jeseni ostati uskraćen za jedan turnir. Hong Kong, demonstracije, Foto: AP Photo/Kin Cheung, File Organizatori teniskog WTA turnira u Hong Kongu su u petak zbog protesta koji traju već mesecima odlučili da otkažu održavanje turnira.

Prvi set odlučen je u taj - brejku u kome je Kozlova povela sa velikih 5:1 što je i sačuvala do kraja pa je na taj način osvojila početni set.

Jelena Janković snimljena na kupanju! Ove slike ostaviće vas bez daha!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.09.2019. 10:42 Od teniskih turnira Jelena je tokom karijere zaradila nešto više od 19 miliona dolara. Jelena Janković na plaži, Foto: Instagram screenshot Teniserka Jelena Janković već dugo nije prisutna na teniskim terenima, ali je zato aktivna na društvenim mrežama.

U drugom setu, Nina je napravila brejk za 2:1 potom i 5:2, ali je Kozlova smanjila na 5:4, da bi Stojanovićeva potom odservirala za izjednačenje. U setu odluke Stojanovićeva je ključni brejk napravila u sedmom gemu za 4:3, što joj je kasnije donelo i pobedu.

PROČITAJTE JOŠ:

Turnir u Nančangu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...