Odbojkaši Slovenije
cev.eu
Odbojkaši Slovenije

cev.eu

Odbojkaši Slovenije, Foto: cev.eu

Selektor odbojkaša Slovenije Alberto Đulijani uradio je neuobičajen potez i u subotu, dan uoči finala Evropskog prvenstva, u sastav uvrstio novog igrača!

PROČITAJTE JOŠ:

Radi se o 21-godišnjem Urošu Planinšiću koji će priliku da debituje za svoj nacionalni tim na prvenstvu imati u velikom finalu, što verovatno nije ni sanjao.

Odbojkaši Slovenije

cev.eu

Odbojkaši Slovenije, Foto: cev.eu

Sa spiska je otpao rezervni tehničar Gregor Ropret koji u timu nije bio ni tokom polufinalnog duela protiv Poljske pošto je morao na hitnu operaciju slepog creva. Jedino Dejan Vinčić bio je Đulijaniju na raspolaganju za Poljake, a sada je tu i Planinšić.

Medalja sa Evropskog prvenstva ne donosi Olimpijske igre! Evo kako, gde i kada naši momci mogu do Tokija!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 21:09 Moraće naši odbojkaši još dobrano da se oznoje da bi osigurali vizu za najveću smotru sporta na svetu. Odbojkaši Srbije, Foto: EPA Julien Warnand Medalja je osigurana, ali norma za Olimpijske igre (još) nije.

Slovenija je iskoristila pravilo da uvrsti novog igrača ukoliko se utvrdi da je neko iz postojećeg sastava zbog zdravstvenih problema onemogućen da se takmiči, što je definitivno slučaj sa Ropretom.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem