PAŽNJA, KIŠA FREEBETA JE NAJAVLJENA TOKOM CELOG VIKENDA! Ponesi kišobran i ogrni kabanicu, jer ove nedelje će pljuštati u Aviatoru!
Foto: Promo/AdmiralBet

Spremite Vaše pasoše, zauzmite mesto i ne izlazite iz chata, jer Vaša omiljena virtuelna avio-kompanija voli da nagrađuje svoje putnike! Uloguj se na svoj AdmiralBet.rs nalog, provozaj se avionom i pokupi freebet koji pada sa neba!

Kako biste što više uživali u letu i u Kiši freebeta, preporučujemo Vam da preuzmete AdmiralBet Android ili iOS aplikaciju, kao i da preuzmete Bonus dobrodošlice od 2.000 dinara, bez depozita, koji možete iskoristiti već danas. Nakon preuzetog bonusa dobrodošlice, još jedan bonus Vam je dostupan, a to je bonus na prvi depozit koji iznosi do 40.000 dinara!

Ako preferirate slot igre, isprobajte ovonedeljnu igru nedelje – Burning Wild i zaigrajte novi Greentube slot koji Vam može doneti 50 besplatnih spinova! Pored ovih promocija, i Playson nas je obradovao promocijom Non Stop Drops, dok se večeras u ponoć završava prvi od četiri nedeljna turnira u februaru – Srećna sedmica, sa sjajnim nagradnim fondom koji iznosi 500.000 dinara!

Za otvaranje naloga na AdmiralBet.rs Vam treba svega nekoliko minuta, a to možete učiniti na ovom linku.

Želimo Vam ugodan let! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading