POKUPITE KEŠ NAGRADE KOJE PADAJU SA NEBA Svakog dana do kraja novembra, u AdmiralBet-u čekaju vas sjajni dobici uz Pragmatic Play Spaceman mini igru
Promo

Ali, šta ako vam kažemo da postoji mesto gde nagrade svakog dana nasumično padaju sa neba?

I to ne bilo kakve, već keš nagrade! Posetite AdmiralBet sajt i upustite se u Spaceman mini igru koja pruža pravo svemirsko iskustvo i zabavu kao i mogućnost da, na osnovu vaše intuicije, dođete do sjajnih dobitaka.

Za razliku od drugih onlajn mini igara, Spaceman se igra uživo zajedno sa drugim igračima, sa kojima možete i ćaskati na četu. Nakon što položite vaše opklade, astronaut je spreman za poletanje a na vama je da procenite koliko visoko može da leti – što više poleti to je vaš dobitak veći! Ali morate biti oprezni, jer u svakom deliću sekunde astronaut može lako da padne.

I tako, dok istražujete misterije svemira, ne zaboravite da svakog dana sve do kraja novembra, uz Spaceman mini igru u AdmiralBet-u, u gotovo u svakom momentu možete da ulovite i sjajne keš nagrade u iznosu od 100 ili 200 dinara. Za sve nove igrače i ljubitelje onlajn minii igara i slotova, tu je i sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita. Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog ovde. I to nije kraj bonusima! Odmah nakon prvog, stići će vam i još jedan bonus na vaš prvi depozit u maksimalnom iznosu do 40.000 dinara!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading