SNALAŽLJIVOST, IZDRŽLJIVOST, SNAGA i BRZINA: Šta još da očekuješ na Red Bull Fortmaster trci?
Promo

Drugi po redu trkački spektakl Red Bull Fortmaster održaće se u subotu, 28. maja 2022. i to na Tvrđavi Golubački grad, gde će preko 1000 maratonaca, krosfitera i avanturista, indiviualno ili u grupama, krenuti u pohod na do sada nepristupačne teritorije ove atraktivne lokacije.

Ove godine, trka donosi čak dve trase: Red Bull Fortmaster 7 dužine 7km na kojoj se nalazi 15 prepreka različite dužine i Red Bull Fortmaster 16 dužine 16km sa 26 prepreka različite dužine. Takmičari će na stazama imati priliku da se suoče sa zanimljivim izazovima i preprekama lake, srednje i teške kategorije koje su pripremljene specijalno za one koji žive za avanturu i adrenalin.

SNALAŽLJIVOST, IZDRŽLJIVOST, SNAGA i BRZINA: Šta još da očekuješ na Red Bull Fortmaster trci?

Promo

 

Iako trka Red Bull Fortmaster zahteva određeni nivo fizičke spreme i iskustvo, to nije presudan faktor. Trasu mogu savladati i početnici u trkama ovog tipa- kvaliteti koji pobeđuju su snalažljivost, izdžljivost, snaga i brzina!

Ukoliko voliš izazove, avanture i vikende želiš da iskoristiš za nezaboravna iskustva koja ćeš pamtiti do kraja života, poslednji, last minute kontigent karata za trku koja će ti pružiti upravo to dostupan je do subote, 21. maja 2022. do 23:59:59. Prijavi se OVDE!

SNALAŽLJIVOST, IZDRŽLJIVOST, SNAGA i BRZINA: Šta još da očekuješ na Red Bull Fortmaster trci?

Promo

 

Startne brojeve i startne pakete možeš preuzeti u Beogradu, na prvom spratu TC Ušće, u periodu od 24. do 26. maja, kao i u startnoj zoni trke Red Bull Fortmaster, koja se nalazi u kompleksu Tvrđave Golubački grad.

Trka startuje u subotu 28. maja u 10h, organizovan je autobuski prevoz, kutak za porodicu, prijatelje i navijače, a sve detalje i odgovore na pitanja možeš pogledati ovde.

Ne propusti priliku, prijavi se, osvoji Tvrđavu i postani Fortmaster!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading