SP U ATLETICI VELIKA PROMOCIJA ZA BEOGRAD! Gradonačelnik Radojičić poslao moćnu poruku!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Zoran Radojičić je zajedno sa direktorom Arene Goranom Grbovićem obišao radove i radnike koji postavljaju atletsku konstrukciju.

- Pripreme za ovo značajno takmičenje protiče dobro. Pripreme su vrlo zahtevne, s obzirom da je ova konstrukcija ogromna, 220 tona čelika će se ugratiti u konstrukciju, koja će obezbediti stazu za trčanje. Ukupno je 5.000 metara kvadratnih površine na kojoj će se odvijati takmičenje - rekao je Radojičić prilikom obilaska.

On je istakao da će 150 zemalja imati atletičare na ovogodišnjem dvoranskom SP u Beogradu, da će biti ogromna gledanost, kao i da će 214 zemalja imati predstavnike medija.

SP U ATLETICI VELIKA PROMOCIJA ZA BEOGRAD! Gradonačelnik Radojičić poslao moćnu poruku!

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

- Biće ovo velika promocija za grad, velika promocija atetike. I jedno i drugo nam je izuzetno važno. Pokazali smo se kao dobri domaćini ovako velikih takmičenja. Verujem da ćemo to i ovaj put uraditi. Imaili smo 2017. godine EP u atletici i tada smo to dobro uradili. To nas je preporučilo za ovo takmičenje. Verujem da ćemo i ovog puta biti uspešni. Direkor Arene i njegov menadžment je angažovan oko priprema i za sada sve ide po planu - istakao je Radojičić.

Arena je postala simbol Beorgada i u različtim segmentima živi zajedno sa Beograđanima od toga da organizuje velika takmčenja, velike konecerte, dodao je Radojičić.

SP U ATLETICI VELIKA PROMOCIJA ZA BEOGRAD! Gradonačelnik Radojičić poslao moćnu poruku!

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

- Godina 2019. bila je bila primer sjajnog poslovanja i sjajne ogranizacije kada je bilo i sportskih i muzičkih događaja. Znamo kako Arena godinama radi. Pokazalo se koliko je Arena značajna i u kriznim sitaucijama, kao što szu bile poplave 2014. godine, ali i tokom pandemije kovida. Skoro godinu dana je ova hala je uspela da pomogne Beograđnima i svima nama da se izborimo sa koronom - rekao je Radojičić.

Oko 5.000 pacijenata je prošlo kroz Arenu, istakao je gradonačelnik Beograda.

- To je bilo veliki opterećenje za ljude koji vode objekat, a sa druge strane se pokazalo koliko je Arena multifunkcionalna. Spremamo se za nova takmičenja i nadamo se da se približava potpuni kraj korone i da ćemo se vratiti na tu 2019. godinu i da ćemo imati veliki broj sportskih i muzičkim događaja - zaključio je Radojičić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading