ALO! ODABRAO PRAVOG PARTNERA Gužva na Adi, svi bi u boksere!
Alo/ Dejan Briza

Ada Ciganlija bila je ovog vikenda domaćin jubilarnog desetog međunarodnog Sajma sporta. Među mnogobrojnim štandovima sportskih saveza, najviše pažnje privukli su predstavnici Bokserskog saveza naše zemlje. Na popularnost plemenite veštine svakako je uticalo i naredno Svetsko prvenstvo u boksu, koje se posle pune 43 godine održava u Beogradu.

Bokserski savez Srbije na čelu sa predsednikom Nenadom Borovčaninom, čiji je Alo! ponosni medijski partner, potrudio se da posetiocima sajma pruži nezaboravan doživljaj instaliravši bokserski ring na popularnom beogradskom šetalištu.

ALO! ODABRAO PRAVOG PARTNERA Gužva na Adi, svi bi u boksere!

Alo/ Dejan Briza

 

Povodom Svetskog prvenstava koje nas očekuje narednog meseca, kao i o utiscima sa nedavno završenog sajma, pričali smo sa Manetom Marčetom, bivšim bokserom i nekadašnjim selektorom naše zemlje.

- Ova manifestacija je odlična za sve. Izuzetno me raduje što je i pored izmenjenih okolnosti u protekla tri dana dosta ljudi moglo da dođe i da vidi niz zanimljivih stvari - izjavio je Marčeta, a potom se dotakao superspektakla koji će biti održan od 24. oktobra do 6. novembra u Beogradskoj areni.

Besplatan boks za sve

Bokserski savez Srbije radi punom parom kako bi privukao što veći broj dece da uđu u ring. Naime, svima koji su zainteresovani da navuku rukavice omogućeno je da besplatno treniraju do svoje 18. godine u svim školama boksa širom naše zemlje.

- To je fenomenalna stvar za naš boks i samu zemlju! U Beograd će doći svi najbolji borci planete, prava prilika da i naša deca na delu vide najveće šampione. Ujedno, takmičari će imati dodatni motiv da se predstave u najboljem svetlu s obzirom na to da je AIBA obezbedila fenomenalne novčane nagrade - šampion će osvojiti 100.000 evra, drugoplasirani 50.000, a bronza donosi 25.000 - zaključio je Marčeta. 

Sajam sporta održan je u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading