Najbolje mesto da uživaš u utakmicama EURO2020
Promo

S obzirom da se šampionat prvi put igra u čak 11 gradova širom Starog kontinenta, neke selekcije su i domaćini u grupi, dok će druge proputovati Evropom i obradovati navijače svojim dolaskom na Olimpiko, Puškaš arenu, Parken i ostale stadione.

Sportska kladionica SOCCER vas poziva da ispratite svog favorita na vama dobro poznatom terenu!

Znamo da ste navikli na to da Soccerbet donosi sjajne igre sa najboljim kvotama, ali ovog puta iz vaše omiljene kladioničarske kuće stiže još jedno osveženje!

U prijatnom ambijentu bilo koje SOCCER poslovnice i pravoj navijačkoj atmosferi za još veći ugođaj pripremili su za vas sjajne akcijske cene omiljenih napitaka.

Uvek atraktivna piva u letnjim danima sada su na sjajnoj akciji „3+1 gratis” jer ste baš to i želeli!

Svakog dana tokom EURO2020 od 13.00 do 23.00 časova Jelen pivo, Staropramen, Bavarija i Nikšićko pivo učestvuju u pomenutoj promociji na svim lokacijama Soccer poslovnica koje poseduju ogranak kafića.

A za one koji ne preferiraju jedan od najstarijih napitaka koji datira još iz vremena starog Egipta, a danas je treće najpopularnije piće na svetu, SOCCER je pripremio akcijske cene i na druge artikle u okviru svoje ponude.

Tako ljubitelji kafe imaju mogućnost da u rasponu cena od 35,00 do 45,00 dinara uživaju u omiljenoj domaćoj ili espreso kafi.

Golovi, odbrane, opklade, tiketi, uživo prenosi, aplauzi i još mnogo sportskih i navijačkih akcija razlog su za okupljanje društva na pravom mestu, jer su pravi igrači uvek na pravom mestu!

PIVO 3+1 gratis

Neka vaša briga ne bude iznos računa za piće, već samo i isključivo KO ĆE OSVOJITI EVROPU!

Društvo će biti oduševljeno kada okrenete turu, a vaš novčanik „rasterećen” jer je Soccerbet , gotovo, prepolovio račun.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading