CEO SVET U ŠOKU ZBOG ĐOKOVIĆA! Sportska vest dana širom planete je način na koji je Novak završio učešće u Tokiju!
EPA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostao je bez medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nije uspeo da se oporavi od poraza u polufinalima, pa je tako izgubio i meč za bronzu od Pabla Karenja Buste, dok je izbog iscrpljenosti odlučio da ne igra ni miks sa Ninom Stojanović.

Očekivanja su bila velika, svi su već Novaka videli sa zlatom, ali dogodilo se ono čega su se mnogi pribojavali, Đoković je podlegao pritisku. 

Mediji širom sveta bruje o Novakovim porazima, ali i o njegovim izlivima emocija protiv Španca u meču za bronzu.

CEO SVET U ŠOKU ZBOG ĐOKOVIĆA! Sportska vest dana širom planete je način na koji je Novak završio učešće u Tokiju!

Foto: Twitter/printscreen

 

Bi-Bi-Si je pod naslovom "Novak Đoković izgubio od Pabla Karenja Busta u meču za bronzu" napisao kako je na tom putu srpski as razbio dva reketa, te olimpijski turnir završio drugim porazom jer ga je u trci za "zlatni slem" zaustavio juče Aleksandar Zverev.

"Novak Đoković poražen u meču za bronzu, ostao bez medalje" naslov je "Skaj sportsa", uz dodatak da je Srbin odustao od meča za bronzano odlučje u konkurenciji miks dublova.

Hrvatski "Večernji list" je u kategoriju "udarno" smestio Novakov poraz uz naslov "Šok za Srbiju! Đoković ostao bez medalje", te dodao kako je u poslednje vreme bilo retko da srpski as izgubi, a sada je pretrpeo tri poraza u 24 sata.

Nešto drugačiji naslov delo je drugog hrvatskog onlajn medija, 24sata: "Razbijao rekete pa ostao bez bronze: Karenjo srušio Đokovića".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lolek

01.08.2021 00:07

Dešava se i najvećima, gospodo! I oni su samo ljudi od krvi i mesa, a ne roboti! Bravo za Noleta i njegov patriotizam i ljubav prema svojoj zemlji!

Toni nadal

01.08.2021 03:51

Bruka i sramota tako ispaliti ninu

Vukasin

01.08.2021 04:34

топлотни удар чини чудне ствари људском уму