Nikola Jokić s porodicom
Foto: EPA/EPA/JOHN G MABANGLO

 

Za uspomenu i dugo sećanje... Beše nekad, sećamo se, pre nego što su raznorazna digitalna čudesa potisnula u ćošak istorije odlazak kod fotografa.

Nikola Jokić

EPA/JOHN G MABANGLO

 

A sad, ako je iko zaslužio da nas (starije) na to podseti, onda je to on - sin, brat, suprug, otac jedne preslatke devojčice...

Nikola Jokić sa suprugom i ćerkicom

Profimedia

 

Nikola Jokić nam - u slavu porodice, bogu hvala - šalje iz Amerike baš takvu sliku, za večno pamćenje na dan kad je proslavio Srbiju, a Srbija se veselila njegovim NBA trofejima. Za koje, veli on, ništa manje nisu zaslužna ni njegova zlata...

Nikola Jokić sa suprugom i ćerkicom

EPA/JOHN G MABANGLO

 

Zvezda Ognjena

Jokićeva ćerkica je bila hit svečane ceremonije dodele pehara Nagetsima. Oduševila je tatine saigrače, navijače na tribinama, a i sve nas ovde detaljima koje ima na sebi. Na leđima jaknice koju je nosila pisalo je, dabome, „Jokić“ iznad broja 15, a na rukavu je zastava Srbije. Kao dokaz privrženosti otadžbini i tamo daleko...

Najbolji košarkaš današnjice je po osvajanju šampionskog pehara s Denverom i svog za MVP finala naglasio značaj osoba koje ima pored i uz sebe.

Nikola Jokić s bratom

AP/Jack Dempsey

 

Brat Strahinja: Živela Srbija!

Nikolini anđeli zaštitnici u dalekom svetu, braća Strahinja i Nemanja, burno su slavili NBA titulu svog (i našeg) ponosa. Po završetku petog meča finala sjurili su se na teren, u zagrljaj Nikoli. A kad su dohvatili trenera novog šampiona Majkla Melouna... Uhvatili su ga za noge i bacali uvis.

Ni proslava u svlačionici Denvera nije prošla bez „Jokic brothers“.
- Želim da se zahvalim dragom bogu na ovoj prilici koju smo doživeli, da se zahvalim našoj majci Srbiji. Živela Srbija! - rekao je Strahinja Jokić za RTS.

U prvom planu američkih medija bila je Nikolina ćerkica, jasno i zbog čega - Ognjena je pre poziranja u društvu mame i tate bila zvezda slavlja Nagesta na terenu posle trijumfa nad Majamijem 94:89 za konačnih 4-1 u finalnoj seriji plej-ofa.

- Ne samo ćerka, moja žena je tu takođe, bila je uz mene od prvog dana, čak i u Beogradu. Tu je i moj brat koji živi sa mnom. U stvari, svi smo živeli zajedno u jednom trenutku, pa je to bio cirkus. Oni su svi deo mog života. Mnogo mi znače, bez njih ne bih bio ovde, 100 odsto - poručio je Jokara.

Srednjoškolska ljubav

Nikola i Natalija su zaljubljeni par još iz srednje škole, od 2013. Kako je današnji NBA šampion svojevremeno ispričao, upoznali su se preko zajedničkih drugara. Sedmogodišnju vezu su krunisali brakom 2020. u Somboru, da bi poslednjeg dana septembra naredne godine postali roditelji Ognjene.

Pesma kaže „u tem Somboru svega na volju...“ Evo od jednog Somborca na volju vascelom srpskom narodu fotka za uspomenu i dugo sećanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading