HIT SNIMCI NIKOLE JOKIĆA Poznato je da ga svi zovu "Džoker", sada otkriven razlog i zbog čega (VIDEO)
Foto: AP/AP/Ashley Landis

Srpski košarkaš Nikola Jokić tokom plej-ofa pokazuje da je ubedljivo najbolji igrač NBA lige, a ljubitelji košarke na društvenim mrežama sve češće ga biraju i kao najzanimljivijeg asa na parketima u SAD. Što se tiče igre, tu je sve poznato - Jokić je najbolji centar na svetu, sve saigrače čini boljima i uvek vuče napred svoj tim, ali veoma je važan aspekt i atmosfera koju pravi. Nikola je uvek opušten, spreman za šalu i neformalnu komunikaciju sa protivnicima, sudijama, novinarima...

JOKIĆA BRINE JEDNA STVAR Evo u kom slučaju bi Denver mogao da ostane bez prednosti domaćeg terena u velikom finalu

Zbog toga ga u SAD zovu "Džoker", što bi moglo da se prevede kao šaljivdžija. I nema nikakve sumnje da je to tačno. Koliko je zabavno gledati Nikolu Jokića dok igra košarku, toliko je dobro pratiti njegove nastupe u medijima, na konferencijama posle utakmica ili slušati o anegdotama od njegovih saigrača. Čak je i NBA liga primetila Jokićevu popularnost u tog segmentu, pa su napravili kompilaciju njegovih "najboljih" poteza, odnosno situacija u kojima je uspevao da izvuče osmeh svima. Pogledajte kako to izgleda:

Lapsusi tokom davanja izjava, plesni pokreti pored terena, preskakanje saigrača koji se zagrevaju, kao i detalji sa košarkaškog terena koji pokazuju neverovatnu inteligenciju srpskog košarkaš našli su se na ovom snimku. Kada ga pogledate postaće vam jasno zašto je Jokić omiljeni igrač ne samo navijačima Denver Nagetsa nego i brojnim NBA fanovima širom sveta. Takva spontanost nije uobičajena u današnjem sportu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading